Herseyguzelolsun7 Bugün vajina kemiklerimde ağrı var, sol kasığım ara ara adet olacak gibi ağrıyor ve bebeğim sürekli sağa sola toplanıyor karnım taş gibi olup geri gevşiyor bunlar sancı mı? İlk olacak hiçbir şey anlamıyorum şu an
1prensesannesi_ Herseyguzelolsun7 kasılmaların ve sancıların için zaman tut 5 dakikanın altina veya 10 dakikanın altına düşerse sancıların başlamıştır zamanın yakın çünkü gecikmeden doktora git derim aksatmaya gelmez ☺️💕
guliii Herseyguzelolsun7 Herseyguzelolsun7 doğum sancısı belden gelir ve düzenli sık sık oluyorsa zamanı gelmiş diyebiliriz sanırım seninki doğum kasılması o daha çok vajinada bi baskı ağrı şeklinde oluyor o durumda yine doktora git
Smsmzmz Herseyguzelolsun7 selam canım geçmiş olsun bende 36+5 oldum vajinada acayip. Batma var yatarken kalkarken resmen bağırcak hale geliyorum ayakta zor yürüyorum çocuğun hareketleri acayip yakıyor karnimi bazen alt karnım ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil en son kontrole gittim 2 hafta sonra gel demişti sancı mi buda
Herseyguzelolsun7 1prensesannesi_ bu bahsettiğim şey sancı mı acaba, dayanamayacak gibi değil yani. Sadece karnım sürekli benden bağımsız kasılıp gevşiyor.
Herseyguzelolsun7 guliii şimdi doktordan geldim düzensiz sancı çıktı, yatış verdi doktor ama eve geldim ben. Bebeğin kalp atışları güzeldi maşallah🙏 Acaba düzensiz sancı da olsa sabah hemen gitmeli miyim
Herseyguzelolsun7 Smsmzmz benim de geçen hafta öyleydi ama nstde sancı çıkmamıştı, şimdi karnım taşa dönüyor kendi kendine karın kaslarım hareket ediyor bir sağa bir sola ve sancı çıktı. Ama ihmal etmeyin bir doktora görünün tabii