Nisanyagmurum İlk bebeğimi 14 haftalıkken kaybetmiştim şimdi 14 olduk bu hafta ayrıca korkutuyor beni düşük tehlikem var serklaj oldum inşallah Rabbim seni bana bağışlar hayırlısıyla elmam🥹
1prensesannesi_ Nisanyagmurum Rabbim korusun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️
Cilek2023 Nisanyagmurum rabbim.insallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip.etsin bebeginizi diğerini 14 haftalik hangi sebep.dolasiyla kaybetmistiniz
Masal-10 Nisanyagmurum Ah aynı kaderi paylaşıyoruz canım benim inşallah herşey güzel olur bende ilk gebeliğimde 14. Haftada bebeğimin kalp gelişiminin olmadığını öğrendim doğum yaptım yine 14.hafta doktora gittik şimdide böbreğinde genişleme var dedi doktor canım çok sıkıldı perisanım kaç gündür detaylı ultrasonu bekliyorum dua edelim birbirimize herşey güzel olsun 😥
Nisanyagmurum Cilek2023 aminn cümlemiz inşallah suyum geldi kese yırtılmış denildi patolojide bişi çıkmadı son ana kadar kalbi atıyordu sebebini bilmiyoruz hala 😔
Nisanyagmurum Masal-10 deme yaa Bı tedavisi bisisi yokmuymus acaba Rabbim hayırlı haberler almayı en sağlıklısı hayırlı halde kucağını almaya nasip etsin canım benim
Masal-10 Nisanyagmurum ilk bebeğin Yoktu kalbi gelişmemişti şimdiki normal düzelir diyorlar ama bilmiyorum