Busraarsub Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim bugun yolda yururken yere düştüm, bebek icin sıkıntı olmus mudur acaba daha cok kucuk ama yinede merak ediyorum. Hamileyken düşen oldumu yürürken.
mavideniz6 Busraarsub ben geçen hafta merdivenden düştüm şükür bişey olmadı ,kanama vs olmadıkça problem yok rahat olun :)
1prensesannesi_ Busraarsub bnde 33 haftalıkken düştüm ayaklarımın üzerine çarşıda herkesin içinde kan vesaire gelmedi sadece düştüğüm yerler acıdı başka ağrım olmadı Rabbime emanet bebislerimiz Rabbim korusun onları inşallah 🤗🤗🤲🏻💕
e_blue_sky_a Busraarsub reflex olarak bebeği koruyormus anne genelde düşerken öyle okumuştum Bi yerde. Kanama lekelenme yoksa sorun yok olursa hemen acile gidin
_Dilan O bir su baloncuğu içerisinde o onu koruyor. Eğer kanamaniz lekelenmeniz olmadıysa çok da endişe etmenize gerek yok. Fakat ağrılarınız varsa yine de bir doktora görünmekte fayda var🧚
Busraarsub _Dilan cok sukur birseyim yok canim digerinde yasamadim hic bunda yasayinca kafama takıldı yine