Osgecannn Kızlar enfeksiyonum crp orta yukseklıkde cıktı ama agrı yapıyor antıbıyotık ıctıgım halde dusmemıs bugun serum takıldı sizin önerılerınız varmı ne yapmam lazım dogal vs yaşayan varmı korkuyorum biraz ilk gebeligim bebege zararı olurmu
ahsengl Bende de var dedi doktor cevapları merakla bekliyorum korkudan antibiyotik yutmadım bende Osgecannn
Osgecannn ahsengl kuzu valla doktor yut dedıyse yut ben ıctıgım halde böyleyım allah muhafaza ne bıleyım ılerlemesın sonra
A-SL ahsengl ilaçlarınızı ihmal etmeyin lütfen korkutmak istemem ama crp yüksek olduğu için havale geçirecek duruma geldim 10 gün hastanede kaldım antibiyotik tedavisi için ve hamileliğimin sonuna kadar devam etti hatta 10 tane de antibiyotik iğne vurdurmuştum sonrasında
Osgecannn A-SL ay ya bu neden gecmıyor ben ıcıyorum ama ılac fayda etmıyormu ben anlamıyorum ıctıgım halde bu hale geldım 4 serum yedım bugun bebege zararı olurmu sence sanada cok gecmıs olsun canım
A-SL Osgecannn benim idrar yolu enfeksiyonum vardı vücut kendi kendine enfeksiyon üretiyordu bobreklerime vurmuştu o yüzden crp yükselmişti sizde Altta yatan sebep ona bakmak lazım enfeksiyonum hiç geçmiyordu enfeksiyona bağlı olarak kurdeşen oldum hatta enfeksiyondan dolayı 35 haftalık doğum yaptım ilk hamileliğim hastanede geçmişti anlayacağın ama inşallah sizinki o raddeye varmaz bi an önce atlatırsınız