Elisa46 33 haftada yaklaşık 11 saatlik yolculuğa çıkıcaz. Eşim asker arabayı alıp gidicez yavaş yavaş arabada konforlu bi şekilde gidicez ama tecrübesi olan var mi mecbur kalıp giden nasıl geçti ?
guzelanne01_ Elisa46 kahramanmaraş deprembölgesindeyim Ben dahil hamile bütün arkadaşlarım çok şeyler yaşadı çok uzun yolculuklar yapmak zorundada kaldık Otobüsle il dışına giden bir sürü tanıdığım oldu hamile halleriyle hamd olsun hiiç bişey olmadı Allahın izniylede olmaz
Yazmelegi_ Elisa46 saatte birde olsa en az 15 20 dakika inip yürürseniz iyi olur birde arkayı yatak gibi yaparsanız yatarsanz da iyi olur
Ada022 Elisa46 32 de çıktık 10 saatlik yola bi sorun yasamadım ama doktorum iizn verdi dinlenerek geldik
Serap-asel Elisa46 ben zorunlu deıl keyfı çıktım sureklı 30.haftada tatıle bile gttım ama tabıkı 1,5saatte bır durduk 5dakıka felan yürüdüm
Elisa46 guzelanne01_ bendeee aynı şekildeym bende bu süreçte çok yolculuk yaptım genelde uçakla ama yine de son aylar ağırlaştık iyice
Bramasole Ben 31 de tatile geldim yaklaşık 4 saat sürdü ne tuvaletim geldi ne zorlandım hiç mola vermeden geldim. Vardığımızda ayaklarım çok hafif şişmişti o kadar. Arabada ara ara havaya kaldırdım o yüzden zorlamadı.
cevriye35_ 25 haftaliktim 10 saatlik yaptim cok zorlandim ayaklarinizi uzatirsaniz sismesine engel olursunuz her molada yürüdüm mutlaka yürüyün benim giderken sisti donuste daha iyiydim mecbur olmasam kesinlikle 25ten sonra çekilmez bence
Derin11 Elisa46 12 haftalıkken düşük riskim varken 12 saatlik yola çıktım sizin son aylar nasıl olur bilemem ama doktor 2 saatte bir dinlenerek gidin bir şey olmaz demişti siz de bir doktorunuza danışın bence
Derin11 Elisa46 16. Haftama girdim çok şükür bir sorun olmadı bundan sonrası için de olmaz inşallah 🙏