Irmakdkm Ferro sanol duodenal 100 mg kullanan var mı kanım düşmeye başladığı için bugün doktorum bunu yazdı bi sıkıntı olmazsa devam et dedi ??? 17 haftalığım bu arada
Amineninannesi2018 Ferra sanol bende alerjı yaptı ben oligofer fol kullanıyorum surup gibi cok sukur o dokunmadı.. doguma kadar devam dogumdan sonra duruma gore zaten kansızdım ben ılk 3 ay baslamadık degerlerım ıyıydı sonra basladık degerleırm dusmeye baslamıstı
Irmakdkm Amineninannesi2018 bende 4. Aydan sonra düşmeye başladı yazdı yan etki yapmazsa devam dedi ne gibi etkisi oldu sizde nasıl anladınız
Burcu3509 Amineninannesi2018 cnm bende onu kullanıyorum da nasıl kullanıyorsun günde 1 tane şişeyi mi içiyorsun.
Irmakdkm Busrademiir kan değerin kaçtı canım verdiğinde benim ilk 4 ay 15.4 dü 12 ye inmiş dahada inicek diye verdi
Amineninannesi2018 Burcu3509 evet gündüz mide bulantısı yaptı bende yatmadan önce içiyorum bir tane yemekten hemen aonra degıl yogurt fılan yedıysem gec ıcıyorum mıdem bulansada uyudugum ıcın hısstmıyorum