Muberra08 Drysvrucr ikisinden biri ben sadece kalbimden geçeni söylüyorum bide az buçuk hislerime güveniyorum 😊
Betulaksoy Merhaba dolunay hanım uzun zamandır sizi takip ediyorum süpersiniz yorumlarınızın çoğu doğru çöküyor rica etsem bana da bakabilir misiniz @dolunayes
Betulaksoy @dolunayes öğrenince mutlaka yazarım Şimdiye kadar size ve bir bayan koz farklı bir bayan da erkek dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum 2 kızım var rabbim Sağlıklısyla bir tane de erkek nasip etsin inşallah
dolunayes Betulaksoy bi resminde erkege benziyo Kese kiz Oranlar kiz Saglikla inşallah gonlune göre olsun canim
Betulaksoy Amin Allah razı olsun dua ederseniz çok sevinirim sizde hakkınızı helal edin kıymetli vaktinizi ayırıyorsunuz🌸🍃 @dolunayes
dolunayes Betulaksoy ogrenince yaz bana canim Yuksek ihtimal kiz zaten Erkek olursa da supriz olmaz bi resimde benziyor Ama onun disinda hepsinde kiz
dolunayes Betulaksoy oluyor tabi Cinsiyet soyleyip illa farkli cinsiyet cikanda oluyor doktor anca %100 der cinsiyete :) ben sende erkek olsun istedim saglikla gonlune gore olsun ben yanilayim
1234anne @dolunayes canimm tahmin doğru çıktı resimde erkeğe benziyor demiştin, cinsiyet erkek bugün öğrendik teşekkür ederim 🥰
dolunayes Merve000 kucuk oran bakalim Esinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim