minikmucizeemaak Canimucizem Bu ara özellerde adet olmuş deyince söylemek istedim canım, ben duymadım diye. Sağlıkla gelsinler bebişler 😇
Happyelf Kalbimmmmm yok detatliya gittiğim doktor cokm güzel inceledi.Her detayına kadar baktı şüpheye düşürecek bir problem görmediği için tekrar çağırmadi🌺
Sm52dgn34 Tugbamf ıstanbul Üsküdar hospıtal Türk de rabıa hanıma yaptırdım. Tek kelımeyle harıka herseyını detaylı anlattı baktı çok güzel bı deneyım 800küsüratlı fıyatı da çok cok ıyı. Suan en kötü en dusuk 1800zaten tavsıye edıyorum memnun kalırsınız
Selinakbas NewMom__ Selamlar geçen hafta ki görüntümüz 🌸 Canim oğlum aynı babasi 😅 https://mutluresim.com/image/nltloG
sumeyra14 Deneyimli annelere sesleniyorum kan da folat sonucumuz kaç olunca yeterli bulunuyor 3.89-26.8 değer aralığı benim ise 11.6yeterli midir
Selinakbas NewMom__ Demii, çok kibar benim oğlum anası gibi😅 Amaan sağlıklı olsunlar da, ya anneye benzeyecekler ya da babaya 🌸❤️
Pelin52 23 haftalıkken girdik detaylı ultrasona oğlumla. Şimdi 39+2 olduk uygulamaya göre 5 gün kalmış doğuma 🙏💙❤
Nesekahraman turkuaz_ yaaaa çok teşekkür ederiz 🥰🥰 evet doktorumuz kızdırdı biraz küçük adamı kalbini incelemesi gerekiyordu dönmediği için biraz hırpaladı o da o esnada o şekilde tepki verdi 🥰🥰
Nesekahraman Lilim neden o şekilde söylendi acaba son haftaya kadar detaylı ultrason yapılıyor normalde isterseniz başka bir hastaneye sorun tekrardan
Nesekahraman 2prensesannesi__ hayır benim hiç bir sıkıntı olmadı yüzü gözü biraz daha oturmuş haldeydi özel hastane de yaptırdım