Zeykan NewMom__ 22+3 te gidecegim doktorum iyi bir hafta oldugunu soyledi biran önce 30temmuz gelse 😄
_eymnim_06 MDSY61 maşallah Allah bağışlasın 🥰 canım özelde mi yaptirdin devlette böyle ayrıntılı fotoğraf veriyorlar mı bende yaptıracamda
MDSY61 _eymnim_06 Amin canım özel istanbul bahcelievler betatom emar goruntuleme merkezinde yaptirdım 2 resim birde CD verdi 32 dakikalık normalde 2500 tl ama benim gittiğim doktorla aklasmali galiba 1500 e cektirdim
Sebnem9593 NewMom__ kız ne guzeli çirkin ördek benimki😂uyuyor doktor dovduyse de uyanmadi sinirlendi kaşlarını çattı
Sezen01 NewMom__ valla benden sana tavsiye çikolata ye yoksa göremezsin benim ki uyuyordu uyandıramadık önümüzdeki ay giderken çikolata yicem şansa bırakmayacağım hareketli olunca resim alınabilir tabiki
EbruBoluKaya Nesekahraman ben beceremedim galiba. Resmî yüklüyorum evet link çıkıyor ama linki cevaplaya yapıştırdığım zaman URL link çıkıyor resim görüntüsü değil
EbruBoluKaya NewMom__ evet ya epey dalga geçtik doktorla beraber 😂 10 sene bekletti kendini bu sıpa her haline şükür 🤲🤲
Sebnem9593 NewMom__ 😂üzülmez ya sevdiyimi biliyo 6yildir bekletiyor bizi yaramaz Erkek😄kıza mi benziyor?
Sebnem9593 NewMom__ İnsaAllah canim💋 Kız valla ilk sen güzel diyorsun kim gördüyü çirkin diyo😂bende orda kucuktu 400qram bebek nasil olsun buyuyunce guzellesir diyorum
gudmorningbeya NewMom__ benim yarındı ama iptal edicem 40 derece gösteriyor çünkü hayatta çıkamam haftaya artık 21+4 plucaktım yarın 22 de yaptırırım