rabiaozcans merhaba detaylı ultrason için doktorumun önerdiği 4 ismi sizinle paylaşıyorum. eğer giden varsa memnuniyetini/şikayetini ve ücretlerini paylaşabilir mi? çok teşekkürler Altan Cebeci Ahmet Gül Recep Has Aytül Çorbacıoğlu
Anonim3447 rabiaozcans ben Mart ayında Beylikdüzü Medicana hastanesinde perinatoloji doktoru Aytül Çorbacıoğluna gittim güzel anlattı baktı 1950 TL idi ama çoktan değişmiştir
tunasmom rabiaozcans Ahmet Gül, Recep Has ve Aytül Çorbacıoğlunu çalıştığım doktorlardan çok duydum alanlarında çok iyi bilgili doktorlar gidipte memnun kalan çok kişi vardı canım ücretleri nedir bilmiyorum ama
rabiaozcans Anonim3447 evet şimdiye daha da pahalanmıştır maalesef😩 çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için💖
rabiaozcans tunasmom altan cebeci’ye daha yakınım gibi🥲 yine de araştıracağım bir müddet daha. çok teşekkür ederim💖
Miniksercem69 rabiaozcans altan cebecii Kendisine iki gebeliğimde de gittim bu üçüncü gebeliğim nasip olursa tekrardan kendisini tercih edeceğim muhtesem ötesi bi perinatolog kendisii muane ücreti 2600 olmuş bugün öğrendim