Bskogzhn Bir dogum hikayeside benden gelsin😉 gecen salı günü kontrolum vardı gittimde doktor bebege kordon dolandıgını ve normal dogum yapamayacagımı söyledim bana yarın sabah gel sezaryen olacaksın dedi... tabi ben soklardayım o an bana yapacaklarımı anlatıyor ama bennhiç anlamıyorum dr a sizi suan anlamıyorum soka girdim dedim... neyse gece 12 den sonra oruc gibi olacak birsey yiyip içmeyeceksin dedi ve bn sabah 7 de gidip yatısımı yaptım... serum takıldı nst bagladın daha sonra 9 gibi ameliyathaneye alındım... tabi o sırada cok fazla titriyorum anestezi uzmanı geldi burası cok soguk titriyorum dedim bana ewt soguk ama sen heyecandanda titriyorsun dedi ve sagolsun o kadar ilgiliydi ki epidural nasıl yapacagını ne hissedecegimi herseyi anlattı bana ve benim canm hiç acımadı kendimizi gevsek bırakınca cok rahat oluyor daha sonra üşüyen ben anestezi etkisiyle ısındım... tabi basımda seruma ilac veren biri vardı sürekli benmle konustu tabi sakinleştirici de verildi galiba ben gayet rahatladık kafam güzel gibiydi😄 kelimeleri zor kuruyorum fln.. neyse dr geldi bana karnını bir kontrol edecem sonrs dogum baslayacak dedi ve 5 dk sonra oglumun sesini duydum oysaki o an dogum baslamıs... sesini duyup gördügüm an dünyalar benim oldu... benide 10 dk içinde dikip odama cıkardılar toplam 15-20 dk içinde odamdaydım... simdi 1 hafta oldu oglum yanımda miss gibi kokuyor... rabbim herkese kuacagına almayı nasip etsin... sormak istediğiniz birsey olursa cevaplarım... sevgiler💞
Esomami Bskogzhn hayrli olsun cnm Valla ikinciye sezeryan olcam ama ya uyusamassam korkusu var hala burda biri uysmadan kesmisler aciliyetten😤😣 boyle segleri okuyunca kafam allk bullak oluyo valaa aslinda biliyorm hic hissetmiyosun yasadm ama gene bi korku geldi bana
Bskogzhn Yenianne34 4-5 saat sonra uyusma gecti canm... hiç agrım olmadı sürekli ilac veriyorlar agrıyı hissetmenize fırsat vermiyorlar... sadece ilk yürüme zorluyor
oglummehmedim Gozunuz aydin 🤗Oy ne guzel bal gibi tatli tatli uyuyun agriniz falan varmi suan benimde 37ye girdim 2hafta sonra sezeryanim
Bskogzhn oglummehmedim bir gece kaldım hastaneden ertesi gğn eve geldim agrı yatıp kalkerken otururken oluyor ama bol yğrğyğşle erken atlatılıyor... benm kadar korkan yoktu ama korkmayın
SemraSnmezTuru Esomami uyusamamak diye bir şey yok 3 saniye sürüyor uyuşma. Zaten hissedilse bile ki mümkün değil o acıya dayanamayıp bayılırlar zaten. Bence abartıdan başka bişey değil. Bişeylerin dokunulduğu vs. Hissedilebilir ama acı hissetmek mümkün değil.
Bskogzhn Esomami zaten basında biri oluyor ve sürekli konusturuyor o yüzden. Ne yaptıklarına bile odaklanamıyorsun ve 5 dk sonra yavrun yanagında oluyor... hiç abartılanlara inanmayın sezaryen hakkında cok sacma seyler dönüyor
Esomami Bskogzhn evet 1.de aynen dediginiz gibi oldu ben panik yapmistim yok igne batiroylar hissediyonmu die evet diodum🤣🤣 megersem beni kesmisler bilee sonradan guldum hep kendime bunda bilincliyim okadar sacmalamamda🤣🤣🤣