Senaaaa__ Kızlar park yatak aldım pregonun ama aldığım anne yanı değilmiş sizce değiştirmeli miyim çok fark eder mi kenarı açılmıyor sadece kullananlar deneyimini bi yazabilir mi
1kucukbaby Senaaaa__ anne yanı daha kullanışlı canım kalkma derdin olmuyor biz hepsi buradadan yoyko marka aldık bugün de kurduk çok güzel kullanışlı görünüyor
tunasmom Senaaaa__ bende aynısını aldım 1 aydır da kullanıyoruz hiç zorlanmadım açılmamasının eksikliğini hiç hissetmedim açıkcası çok alçak değil zaten kullanışlı ben memnunum
Zehross03 Senaaaa__ ben çok araştırdım buna bu parayı verceğime elele madre aldım 2700 şuan fiyatı sitesinde ve anne yanı oluyor asansör sistemide var sallanıyoda
Elif_iys @Senaaaa__ üstüne yatak aldınız mı yatak olunca baya yükseliyor benimki öyle oldu anne yanı açılıyor yanları ama yatağı üstüne koyunca baya yüksek oldu açmaya gerek kalmıyor
Morika Ben elele markasının almıştım, anne yanı ama fermuarı bir kere indirmeden gerek kalmadı. Yatağı koyma kısmı iki aşamalı ya, yeni doğduğunda yüksek kısma koyduk yatağı gayet rahat göründü. Yan kumaşı delikli ise rahat görürsünüz.