nino033 Kızlar 35+5 haftaligim duşa girince aşırı kasilma oluyor bugun duşa girdim bebek kas katı oldu tek tarafa toplanıp durdu karnım aşırı sertleşti şuan duşta bu şekilde olması normalmi
35_tecrube nino033 aynı hafta aynı gündeyiz bendede oluyor artık kasılmalar tam göbeğime toplanıyor sertleşiyor kasıklarım ağrıyor bacağımı bile kipirdatamiyorum o zmn yalancı sancı diyorlar onlara
Onbeskasim nino033 sıcak ortamlarda sıcak su da sıcak havadan bile kasılma olabiliyormus doktorum demişti. Kasılma demek içten sanci demek oyuzden çok sıcak ortamlardan uzak duruyoruz demişti doktorum .
runkli0606 Su biraz fazla sıcaksa ondan olur en azından bende öyle oluyor sıcak suya girdiğimde karnımda kasılıyor adet ağrısıda oluyor
runkli0606 nino033 duştan çıkınca bi süre sonra geçiyorsa yalancı sancıdır canım dopum sancısı kasılması geçmez
nino033 runkli0606 bugün hep duştan sonra kasilmam devam etti bebe tek tarafa toplanıyor ve aşırı bi sertlik var normalde bu kadar sert değildi
runkli0606 nino033 haftana göre nırmal artık yakancı sancılar çok yaşanacak bazen bağırttıracak bile ama dopum sancısı bambaşka bişey asla kesilmiyor
nino033 35_tecrube şuan tam olarak aynı yaşadıklarımı anlattınız valizimi falan daha hazırladım bide evi temizlemek lazım göbek dediğimin alt kısmında ağrı varnsurekli.ve hiç geçmiyor uzanırken dönerken kalkarken o yuzfrn tek başıma bisey yapamaz oldum umarım haftasını bekler