Cok sukur oglusuma kavustum darisi her bekleyen anneye buda bizim hikayemiz 17 temmuz kontrole gittim 37+1 haftalik olmustuk kasilmaalrim cok fazlaydi. Ve artik yurutmuyirdu batmalar agrilar ve ayaklarim.sismeye baslamisti. Sabah nts girdin kasilmam duzenli cikti benimde bir iki sikayetim.olunca doktorum dogurtturwlim seni beklemeyelim dedi bende kabul ettim oglumjnda gelişimi ondeydi bu sebepten sanirim yatisimi yaptik 11 gibi ben geceden yemeyi kesip ole gitmistimnheran hazirlikli sezeryana 11 gibi odaya geçtim serum takildi saat 4 gibi hazirlandim ve sezeryan icin ameliyathaneye. Gotueduler masaya gectim orda 2 dk surmeyecek sueede belden ignem yapildi sinek isirigi gibi ufak bi aci hissi oluyor sonrqsinda uzandim. Ve ayaklarimdan sicak gecisler hissettim. Ortuler vesayre hazirladilar beni derken baslamislar bile. Ben farkinda degilim.sadece dokunma hissi. Vardi. Geliyor diyerek karnima baski hissettim o an. Oglum cikmis sesini duydum doktorum.havaya kaldirip bana gosterdi. Fotografcimiz cekimini yapti o ladar guzel bir andiki hatirladikca kalbim yerinden cikacak gibi mutlu oluyorum sobra oglumu goturduler benim dikisler falan derkn yarim saat kadar sürdü o arada oglumu giydirip getirdilr kokladim geri goturduler bn biran once bitsin odaya gideyim die cok sıkıldım 😂😂 dikis isleminde doktorum dikerken sarki soyledi. Bitirdikten sonra hemsilee muzik acti dinledik baya eglenceliydi. Ameliyatim sonra odaya çıktık hemsirelwr temizledi. Hasta bezini bagladilar. Karnima biraz bastiril kanamam geliyormu die kontril edip uzerimi giydiril gittiler sonrasinda oglum geldi yanima emzirdim sutum gelmedi basta mama aldik takviye beraber 7 8 saat sonra beni kaldirip yuruttuler ilkte cok zorlanmadim. Agri kesici etkiside olunca sanirim corba falan yedim. Ardindan kalkip yurumedigim icin bana gaz yapti normal gazimida cikardim ama o gaz agrisi beni nperisan etti(kendi hatam yzunden ) bisiler yiyip kalkip yurumedim sonrasinda gaz sıkışması oldu. Ben biraz kalkip yuruyunxe ağrı sıkıştırdı. Ve kotu 30 dk gecirdim. Ahri kesici serum ve oksijenle. Atlatrim o agriyi şükür sonrasinda ayaklandim. Gezdim surekli 2 gun hastanede yattik. Evimize gevtik evde daha aktiftim.surekli yurudum 2 gun hic yatmadim bile. Surekli. Ayaktaydim eve gelir gelmez dusumu aldim. Rahatladim oglum ertesi gun sariliknoldu hastanelerde kosusturma yasadim hiç sıkıntı yasamadim kuveze aldilar. 1 gun yatti sutumu sagdim goturduk. Sukur 1 gun sonra kavustum simdi ikimizde birbirimize alisiyoruz 6 gunluk olduk kendim yatip kalkaniliyorum yerden egilip birsey alabiliyorum cok sukur simdi yanimda mışıl mışıl uyuyor minigim allahim tum annelere hayirli dogumlar saglikla kavusmayi nasip etsin..