kuzucukyolda Arkadaşlar 3 saatdir dakika tutuyorum hep 15 dakikada bir altdan baskı ve kasılma oluyo öyle çoook ağrılı şekilde değil ama hafif regl sancısıda oluyo ve bebek bi tarafını çıkarıyo sizce bu yalancı doğum sancısımı
3Tospikannesi kuzucukyolda 5 dk 1 olursa mutlaka hastaneye gidin şuan açılma yapıyor olabilir benim ilk çocuğum da gece 12 de başladı sancılar biraz biraz saat 3 olunca 5 dk 1 e düştü acile gittim doğumhaneye aldılar açılmam olmuş sabah 7 de doğum yaptım
2bebek1huni kuzucukyolda takipte kalın dinlenince geçmiyorsa dogum sancısıdır. 5 dk da 1 e düşmesi birkaç saati daha bulabilir
Mom0888 kuzucukyolda benmde öyle oldu cnm sabah 7 de başladı öğlen 1 gibi biraz daha arttı hem sancı hemde dakika olarak kısaldı akşam 6 da bebeğim kucağındaydı sağlıklı doğumlar olsun takip et ben 10 dakikada bir olunca gittim 4 cm açılma ile
kubraaksoy kuzucukyolda benim de bugün sabahtan beri düzensiz şekilde var öyle sancılar ama artmıyor düzene de girmiyor takip ediyorum o yuzden
kuzucukyolda Mom0888 peki kasılmamıysı yoksa böylr sayanılmıyan sancılarmıydı benimki şuan kasılmayla adet ağrısı gibi bişi 15-20 dk aralığında geliyo
Mom0888 kuzucukyolda ilk adet sancısı gibiydi cnm öyle başladı 15 dakikada birdi yavaş yavaş sancı artmaya başladı