nagi Usakli64 benimde dayimlar var o tarafta.illaki tanisiyoruzdur.yada eaimi taniyosunizdur.esnaf cunku.seker bankasinin karsisinda dukkanimiz var
zalsac oznuryalcn 12 haftalık oldum bugün evet devamlı gidiyorum bence güvende hissettiren bi doktor memnunum ben :)
oznuryalcn Selmas57 Canim sen devlette nuri pekere gidiyosunya. Memnunmusun ben hicbi doktora randevu bulamadim nuri beye aldim devamli birinde devam etmeyi dusunuyorum artik ilgisi nasil volkan bey cok hastasi oldugundan artik cok ilgilenmiyo
Selmas57 oznuryalcn ben memnunum. Acikcasi ben volkan atalay i begenmedim zatzn, oyle cok bilgiisi olan bi doktor degil. Ben hem nuri pekere hemde mustafa kemal takala gidiyorum 😊 sen akif sanli dan randevu almistin, memnun kaldin mi?
Maviyesil121212 oznuryalcn bence en iyi doktorlardan biri Nuri Peker hem çok bilgili hem de kibar bir bey tereddütsüz gidin. Volkan’dan çok çok daha iyi
wilma01 Merhaba canım ikili test için gelmiştim Uşak'a Nuri Peker den randevu almiıştım çok memnun kaldım ilgili bir doktor.tavsiye ederim
oznuryalcn wilma01 Cok saol canimm bisey daha sorsam odasindaki ultrasondan kendimi bakiyo yoksa oda assagidaki ultrasona gonderiyo bilgin varmi
wilma01 oznuryalcn hem odasındaki ultrasonda baktı hem de radyologa gönderdi onun verdiği sonucu da değerlendirmişti pozitif bir doktor.yine kontrole ona gideceğim
oznuryalcn Selmas57 Evvet memnun kaldim canimm bebegimin heryerini gostererek bakti. Malum artik 20 haftayi gectim artik devamli bi doktorda devam edeyim diyorum dogumu ozelde dusunuyorum ama Allahin isi ne olacagi belli olmaz devlettede guvendigim bi doktorum olsun 😊
Bebegimsu350 Selmas57 bence kesinlikle babyturco içeriği temiz olan en iyisi o. Hem kuru tutması vs de güzeldi.csuan ikinciye hamileyim tekrar babyturco bakicam
Selmas57 Bencede hem ozelde hem devlette bir doktor olmasi lazim.. mustafa k. Takal da iyi ben memnunum ama gercekten nuri peker cooook coook ilgili, daha ben sormadan herseyi anlatiyo. Bende 2 hafta sonra insallah detayli ultrason yaptirmayi dusunuyorum. Kac dk surdu senin ultrason akif sanli da?
oznuryalcn Selmas57 Carsamba gunune randevu aldim insallah devamli doktorum olarak kalir gerci instagramdan baktim gercekten cok.iyi bir doktor gibi duruyor 15 dk kalmisimdir kuzum cok durmadim anlatarak bakti ama bisey gormeyince uzun uzun bakmiyormus
oznuryalcn wilma01 kac haftalilsin bilmiyorum ama hic doktorla dogumla ilgili bisey konustun mu canim
wilma01 oznuryalcn 25+4 olduk çok şükür.12.haftada gitmiştim ben ama benim ikiz gebelik o yüzden sezaryen yapacak Dr.
oznuryalcn wilma01 rabbim saglikla kucagina .almak nasip etsin. Canm devlette epidural falan varmi canm ben normal dogum istiyorum ama 5 sene once epilepsi krizi gecirdim ilac kullandim ve krizim olmadigi icin biraktim bnm net degil ama devlette olursa sezerya olur kesin ama genel anestezi istemiyorum hic