Bu platforma ilk geldiğimde 2. Hamileliğimdi, ilki düşükle sonuçlanan 2. Gebeliğim de ise çok büyük umutlarla bebeğimi beklerken onu da kaybetmiştim sonra dayanamayıp silmiştim bu uygulamayı. gebelikten önce yine indirdim ve bir sürü kişi ile kaynaştım arkadaş oldum özellikle aynı acıyı yaşamış kızlarımla ❤️ şimdi ise buraya doğum hikayemle geldiğime inanamıyorum..🥺 neyse çok uzatmayayım bol endişeli bir hamilelik sürecim oldu şükür büyük sorunlar yaşamadım ama önceki kayıplardan ötürü baya pimpirikli bi gebeydim, 35+5te kontrol gittiğimizde suyumun biraz azaldığını söyleyip yatış verdi doktorum bebiş 2 hafta öndeydi doğum olsada pek sorun yaşamayacağımızı söyledi doktorum 10 gün kadar hastanede yattık çıktık daha sonra 38+1e sezeryan günü verdi doktorum bebişin kilosu öndeydi normal doğum için elverişli olmayacaktı süreç zorlayacaktı bizi bende hiç direnmedim, 1 gün önceden yatırdı doktorum hastaneye gece 12den sonra yeme içme yasak dendi baya bi tahlil tetkik imzs v.s. derken bana korku girdi 1 gece önceden :) ertesi gün ameliyat önlüğüde gelince zangr zangr titredim, ameliyathanede uyuşturuldum spinal ile hiç ağrı hissetmedim iğnede. Ekip çok harikaydı zaten. Motive ettiler hep beni, bacaklarım uyuştu sonda takıldı , doktorum geldi o ara başladıklarında bi tansiyonum düştü iyi değilim derken hop düzeldi 😃 ama bi mayıştım sakinleştrici vermişler meğerse o ara. doktorum sürekli bana laf atıp durdu uyuma sakıın bebiş geliyo , göbek adını ferruh koycan dimii falan diye şakalştı hep benimle 🥲 derken o sıcacık nemli yüzü suratıma deyiverdi oğluşumun 🥺❤️ giydirirlerken hep sesi geldi inletti ortalığı doktorum yandın sen çok fena bu oğlan diye dalga geçiyodu 😁 beni de o ara dikerlerken sadece çekiştirmeleri hissettim sonra bizi önlem amaçlı yoğun bakıma çıkardılar 2 saat sonrada odaya aldılar , 3720 kg 50 cm doğdu Buğram , buraya kadar herşey harikaydı taaaki uyuşumanın etkisi geçene kadar , arkadaşlar benim acı eşiğim çook düşktü tam olarak 3 4 gün can alıp can verdim o ağrıyla ama ben bile 1 haftanın sonunda her şeyimi yapabiliyordum , inşallah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder rabbim , yarın 40ımız çıkıyor canımın içiyle elhamdülillah her günüme🤲 her günün tadını çıkarın hamişkolar diyeceklerim bu kadar ❤️🌸🥲😃