zulosyazici bende 6-7 haftalık hamileyken önce pembe kahverengimsi bir akıntı gibi oldu daha sonra kanama başladı acile gidiyorum yerleşme kanaması diyorlar ama yerleşme kanaması bu kadar değildi. En sonunda kadın doğuma gittik eşimle devlete gittik orada bana direkt sen bunu düşürürsün dedi düzensiz duruyor kese dedi,halbuki iki gün önce kadın doğumcu sağlıklı duruyor demişti. Bana orada istersem hemen kürtaj olabileceğimi söylediler ben şoka girmiştim ancak eşim de yanımdaydı güçlü olmam gerekiyordu. Dedim ben takip etmenizi istiyorum. Kanama durmuyor aksine pıhtı halinde çoğalarak geliyordu. Kanama geldikçe ben ağlayıp elimi karnıma koyup Allah’a dua ediyordum. Sonra arkadaşım bana doktorunu önerdi tek bir doktor ile kalma dedi. Ve biz sabah erken saatlerde diğer doktora gittik. Ben bir yandan doktor kürtaj derse diye düşünürken doktor bana kese gayet iyi bak yolksak görünüyor önemli olan o ağlama dedi. O an dünyalar benim oldu. O kadar çok mutlu oldum ki direkt progestan iğnesine başladık. Ben bebeğim 4 aylık olana kadar iğne olarak kullandım her gün iğne oldum. Şimdi düzensiz bu kese düşürürsün sen bunu dedikleri bebeği kucağıma almak için günler sayıyorum. Demem o ki tek bir doktor ile sınırlı kalma.