Neslihankrhmt Kızlar 4 gün önce 20 haftalık bebeğimi suni sancıyla doğum yaptım, hemen arkasına olur diyolar ama ben emin değilim, aynı durumu yaşayan varmı ne kadar süre sonra hamile kaldınız ve hamileliginiz nasıl gidiyor
1palyaco Neslihankrhmt bende 8haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum . Doktorum 3ay sonra bebek düşün üç ay korun dedi . Herkesin doktoru farklı söylüyor bence doktorunuza bi danışın en iyisini yine o bilir . Size göre uygun olanı söyler . Çok geçmiş olsun .
arirangg Neslihankrhmt 10 haftalıkken kalp durmasından dolayı kürtaj oldum. 1 adet gördükten sonra hamile kaldım. 1 hafta önce doğum yaptım
-cey-33 Neslihankrhmt bende 8 haftalık dusuk yaptım 3 adet gecırdım 4 te hamıle kaldım sımdı 5 aylık gebeyim çok şükür ❤️❤️
e_blue_sky_a Neslihankrhmt 6ay sonra. Ama benim 9.haftaydi. genetik pıhtılaşma gibi testler yaptır 20 hafta büyük Bi gebelik haftası tüm testleri yapmak zorundalar
Sbhtzmn Neslihankrhmt Aynı acıyı paylasıyoruz basın sagolsun canm 🤲🏼💖 3 hafta olcak bebegimi kaybedeli. Adet bekliyorum allahın izniyle 2 adet gördükten sonra bende tekrar bebek istiyorum 🙏🏻 inşallah hayırlısıyla Allahım bizede nasip etsin saglıklı bir gebelik ve bebek 🧿🤲🏼
Sermec27 Neslihankrhmt basın sağ olsun rabbim sefaatinden mahrum bırakmasın inşallah ben 3 bebeğimi kaybettim canım ilki 7 haftalıkti kürtajdan 2 ay sonra ilk oğluma hamile kalmıştım onu da doğuma 2 hafta kala kaybetmiştim ölü doğum olmuştu yani kürtajdan sonra çabuk hamile kalmıştım ölü doğum yaptıktan 6 ay sonra da ikinci oğluma hamile kalmıştım sezaryen olmuştum bu arada çok şükür ikinci oğlum sağ salim doğdu şimdi 2 yaşında tekrardan bebek istedik hamile de kaldım korunmayı bırakır bırakmaz ama yine kaybettim 7+4 te kalbî durmuş 19 gün önce kürtaj oldum vardır rabbimin bir bildiği demek ki hayırlısı böyleymiş inşallah cennette kavuşuruz rabbim bizleri tekrardan sevindirsin kucağımizi tekrardan doldursun inşallah 🤲
Ruveyda35- Bende iki ay oldu korunmuyoruz doktor beklemenize gerek yok dedi iki adet oldum dört gözle hamile olmayi bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah on altı haftalıkken kaybettm bebegim
Kevbat 12 haftalıkken sağlıksız gebelik olduğunu öğrenip kürtaj oldum bende. Doktorum istiyorsanız devam edin korunmayın demişti. Ama Allah 6 ay sonra nasip etti 2. Bebeğimi çok şükür. Zaten böyle olması iyi oldu çünkü ben psikolojik olarak çok etkilenmiştim. Her şeyden önce kendini toparlamaya bakmak gerekiyor, ne kadar iyiyim desen de aslında iyi olmadığını kendin biliyorsun ne yazık ki 😞 O an beklemek istemiyorsun hemen peşinden hamile kalmak istiyorsun ama Rabbim çok güzel ayarlıyor zamanını 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde 🫶
Amigurumi Kadım ayında korunmayı bıraktık. Aralıkta kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan bu yana korunmuyorum. Hala bekliyorum. Doktor tedavi görmem gerektiğini söyledi inşallah Allah isteyen herkese nasip eder. Hepimiz güzel haberler alalım 🤲🏻