Buse__ylmzz07 Kubare134 30 ağustos gözüküyor ama bakalım ne zaman gelicek bebitom uygulamaya göre 38 gün diyor sizin?
Kubare134 Buse__ylmzz07 3 Eylül görünüyor uygulamada ..hayırla gelsinler hayırlar getirsinler ✨🥲🙆♀️🌾
Buse__ylmzz07 1prensesannesi_ bel ağrım var çok terlemem arttı avuç içlerim bile su içinde artık günde 3-4 kere soğuk su duşuna giriyorum tuvalet sıklığım arttı birde ara sıra vajinam ağrıyor kramplar giriyor karnım sertleşiyor böyle yalancı sancılar sanırım sizde durum nasıl?
1983-68 Karpuz olduk bizde son 2 gün Rabbim hepimize hayırlı dogum nasip etsin saglıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza🤲🏻
1prensesannesi_ Buse__ylmzz07 bnde de aynı ara ara yoklayan karın ağrıları bel ağrıları kasik ağrıları sık sık tuvalete gitme isteği sıcaklardan sanki üzerime su döküyorlar gibi ödemden her yerim şişti rahat rahat yuruyemiyorum ellerimi sıkamiyorum inşallah zamanımız gelse de dogursam 🥴🥺🤲🏻💕
Ikiz_annesii Buse__ylmzz07 haha o da aynı sayılır ikiz benimkiler biri kız biri erkek Ertuğrul la sare🥰
Buse__ylmzz07 1prensesannesi_ valla ya üzerine doğum streside var bende ama hemen doğurmakta istiyorum
CanParcammmmm- Teyzeler biz kiraz olduk. Ama annesi cinsiyyəti merak ediyor 29.04.1997 09.10.1992 Son adet tarihi 21/22 may da basladi 27 i bitdi. Lutfennn Ben neyim kimi erkekmi teyzelerim annem bilmiyor yardım edin)))
1prensesannesi_ Buse__ylmzz07 bnde yazın hamile olmak zormuş ben kolay olur sanıyordum ama öyle değilmiş 😥🥴🤦
Serap-asel 1prensesannesi_ çok zor heryerım kasınıyo daralıyorum sıcaktan göğüs altım pişti hep kasınıyo
Buse__ylmzz07 Ikiz_annesii ayy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinler ❤️ O zaman sizin çok az var ikizleri normalinden erken alıyorlar diye biliyorum