Ihlamurrengi Kızlar 2 gündür aşırı derecede ayaktayız eşimle. Bi iş için koşturuyoruz dışarıda. Bebek tam bikini bölgemde. Uzandım şimdi hesapladım göbek değilimden 5-6 parmak aşağıda hareket ediyor. Haftaya detaylıya gitcem inş. Sizin de böyle mi???
Alizee Ihlamurrengi yavaş yavaş çıkacaktır yukarıya. Dinlenin bir az. Bende bazen tekmesini çok aşağıda hissediyorum. Yarın kontrolüm var, cuma günüde detaylım.
sena1910 Ihlamurrengi 20+4 tam göbek deliğinin hizasında hissediyorum çok nadir böyle yorulup kasılmaya başladığında sanki aşağıda toplanmış hissi yaşıyorum.
Pofudukkbulutt Asel-2023 peki sizde tek taraflı adet ağrısı gibi ağrı oluyor mu bende özellikle 1 haftadır akşamları adet ağrısı gibi ağrı oluyor
Lyl343434 Baş yukarda olunca öyle oluyor canım çünkü ayaklar aşağıda oluyor. Mesela benim baştan beri baş aşağıda. Başı baskı yapıyor, ayakları yukarda olduğu için tekmeleri tam göbeğimde hissediyorum. Bebeğin duruşuyla alakalı
bernayerli sena1910 bütün gün dinlenerek geçiriyorum, benim hep ayaklar solda baş sağda yan yatar vaziyette, ona rağmen bazen sol aşağıda bazen tam orta aşağıda hissediyorum
sena1910 bernayerli benimde öyle geçen kalbini dinlemeye gittiğimizde dedim bebek solda çünkü hep orda bı şişlik var hemde orda hissediyorum meğer onlar ayaklarıymış bu haftaya kadar bebeğimin hep ayaklarını sevmişim 😂
December Pofudukkbulutt bende de oluyor o ağrı bebek çok aşağıda sanırım o baskı yapıyor rahme. Bebek donerken bile ağrım oluyor salı günü kontrolum var doktora sorcam. İnsallah normaldir.
Asel-2023 Pofudukkbulutt benim adetlerim de de hep sağ kasığım agrirdi şimdi de böyle eğilerek iş yapınca çok yürüyünce ya da çok oturunca sağ kasığım da ağrı olur ama doktor herşey normal diyor 🫣 ben bilemedim valla bu 3.cu masaAllah yasamadigim kalmado
Mube_iz Bende 24 haftalık hamileyim başı hep göbek deliğimin yanında o yüzden haraketlerini baya aşağıda hissediyorum
Kukulikukuli12 Ihlamurrengi yarın 20.haftama giricem sağda ve göbeğimi altında ama cok cok aşagıda değil 2.bebeğim bu
Ihlamurrengi Toplu sorup cevap vereyim yazanlara. Ama benim bikini bölgem çok sert göbeğe doğru yumuşak. Yani sanki tam ama tam bikini bölgemde bebek. Erken doğum vs korkuyorum. Geçen hafta dr baktı rahim uzunluğuna ii demişti ama ne bilim. Kaç gündür göbeğin aşağısına indi zilli.
Pofudukkbulutt December özellikle 1 haftadır böyle ya bazen dayanamıyorum magnezyum soda içiyorum biraz rahatlatıyor ama tamamen geçmiyor ve özellikle akşamları bende anlamadım. Ben doktoruma sormuştum kasıklarımda hissediyorum heraketlerini diye normal demişti ama neden ağrır diye sormayı unuttum
Belguzar23 Ihlamurrengi 35. Haftadayım 20. Haftalarda bende çok aşağıda hissediyorum büyüdükçe yukarı çıkıyor 😇
Lionmom1 Ihlamurrengi ben de alt tarafta hissediyordum hep ama doktora gittiğimde göbek deliğinin orda bebek dedi
December Pofudukkbulutt ben hamileliğimin başından beri ara ara regl sancısı çekiyorum doktora sorduğumda ilk zamanlar normal diyordu ama su an icin olmamasi lazım demeye başladı neden boyle oluyor bilmiyorum 19. Haftadayim her ay iki gün cok siddetli olmasa da regl sancısı cekiyorum maalesef. Magnezyum da kullanıyorum herhalde sonuna kadar cekicem bu ağrıyı deyip kabullendim artık.
Ihlamurrengi Pofudukkbulutt bende bi kaç gündür oluyor. Bacaklara ve bele vuruyor azcık da kasıklara ve malesef su gibi akıntı geliyor. Mantar tekrarladı sanırım
Belguzar23 Pofudukkbulutt hayır bende olmadı ama olanlar var her hamilelik farklı doktorunuz normal dediği sürece bi sıkıntı yoktur 🌸🙏🏼
Bskaysy Ihlamurrengi normal canım benimde o haftalarda aşağıdaydı şuan 27 haftalık bi sıkıntımız yok çok şükür ama hala bazen aşağıda hissettiğim oluyor. Genellikle göbek deliğinin o kısımlarda oluyor. Kanaman olmadığı sürece, sancın olmadığı sürece ve bebeğin hareketlerini hissettiğin sürece bir sıkıntın olmaz İnşaAllah merak etme