minik_kurabiyeee Dün çok sancım vardı acile gittik bebeğimin gördüm ve kalp atışını duydum doktor sadece çok susuz kalmışsın dedi ve bugün de oturduğum yerden kalkınca aniden kasıklarıma sancı giriyor neden böyle olduğunu bilen var mı?
Churcill minik_kurabiyeee çok ani hareket etmemeye çalışın yavaş yavaş kalkın oturduğunuz yerden. Rahim kasları esnemeye başladığı için başlarda karın ağrısı ya da kasık ağrısı olabiliyo zamanla yavaş hareket etmeye alışıyo insan zaten
Churcill minik_kurabiyeee normaldir eski rutini bırakmak hamilelikte biraz acı çeke çeke oluyo 😂 aslında ani etmiyoruz da işte vücut kendini ekstra bi bireye hazırlamaya çalıştığı için kendini esnetmeye çalışıyo biz de eskisi gibi kıpırdanınca bağlar zorlanıyo
minik_kurabiyeee Churcill evet çok haklısınız 😂😂 birde ilk gebelikte kayıp edince benim gibi evhamlı oluyosunuz😅
Churcill minik_kurabiyeee kayıp olmasa da insan tedirgin oluyo ya sonuçta sürekli yaşadığımız bi durum değil yaşasak zaten garipsemeyiz 🤷
minik_kurabiyeee Churcill aynen öyle annelik çok garip ilk rahmine düştüğü andan başlıyor o annelik duygusu ona bir şey olacak korkusu🥺
Churcill minik_kurabiyeee olacaksa da yapabileceğimiz hiç bişey yok en kötüsü bu. Dua edip dikkat edeceğiz başka bişey yok 🤗 Allah isteyen herkese bebişini bağışlasın