Hilalina Kuzeyde kararlıyız ama yanına anlamlı güzel Bi isim daha istiyorum. Kızım ve eşim Kuzey Mert olsun diyorlar sizce mert uyumu nasıl? Farklı başka ne olabilir Kuzeyin yanına
gamzecgr Hilalina evet olmaz o zaman bizim de ikiz erkek kuzey güney i istiyorduk sonra birden aklımıza geldi arkadaşımızın oğlu kuzey ondan vazgeçtik
Hilalina gamzecgr yaaa aslında çok güzel olurdu Kuzey ve Güney ama çok yakın arkadaşsa tabi insan istemiyor etrafında varken şu an düşündüğünüz isim var mı
gamzecgr Hilalina biraz klasik ama batı ve doğu ya yakınız biraz içimiz ısındı gibi tek olsa atlas çok hoşuma gidiyordu da hiç başka bişi uyduramadık ona da
Hilalina gamzecgr doğu batı da güzel Atlasa aslan isminin uyumunu beğeniyorum bende. İsimleri ile yaşasınlar inşallah
Bebis- Hilalina yani ben tek isim olsun isterim kızım var tek isim koyduk soyadımız biraz uzun bide çift isim iyice uzun olur diye tek isim koyduk rabbim hayırlı evlatlardan eylesin Sağlıklı büyüsünler🌸♥️
Hilalina Bebis- Amin inşallah canım benim kızımın 2 ismi var ama genelde herkes ilk ismini söylüyor o yüzden bu tek olsun nasılsa ilk işim kullanılıyor diyoruz sonra düşünüyorum kızım iki isim bu da mı iki isim olsa felan derken çıkılmaz Bi hal alıyor