Rosem Yazmelegi_ ağustosun 3 de benı alacak doktor ama hıc korkum yok kendımı kolay olcak diye alıstırdım
butterfly4 @Mervee1199 merhaba beni de yarın sezaryene alacak doktor, ben uyuşma etkisi geçince kesi yerinde çok mu ağrı oluyor ondan çok korkuyorum, bir de içindeki kan çıksın diye karna bastırıyorlarmış ondan korkuyorum 🙁
Mzg_15 butterfly4 eğer belden uyuşturma yapacaklarsa uyuşukluğun açılmadan yapmalarını iste bana ameliyattan çıkar çıkmaz yaptılar hiç bir şey hissetmedim
Gmz5560 butterfly4 genel anesteziyle olmayacaksan uyuşukluk gitmeden yaptır ben genel anesteziyle doğum yaptım ayılmistim o şekilde bastirdilar sezaryenden sonrakı ağrım daha azdı o bastırmayla karsılaştıracak olursak o karına bastırmaları kötü maalesef
Minis122 butterfly4 ben pazartesi dogum yatim ayaklarim.acildi. Baya oynattim doktorum. Ayaklarin acilinca surekli oynat dedi oynattim ona ragmen cok asiri agrim olmadi kesi yerimde. Bay tam acildim. Biraz dogruldum ettim ole. Agri kesici istedim oda aman aman delirtecek agrim olmadi benim. Uyusukluk geçince
Rosem Mzg_15 kayınvalıdem eltım dıyor ki götürme boşuna takmaz sana hemsıreler doktoruma yazdım sımdı
Mzg_15 Rosem bana hemşireler ilk hasta bezi bağladı dedim depend var yanımda bu dolduktan sonra onu giyebilirsin dedi sonra hasta bakıcı geldi giydirdi
butterfly4 @Mzg_15 aaaaaa çok teşekkür ederim tavsiyeniz için bunu mutlaka söyleyeyim Allahım inşallah unutmam
Mzg_15 butterfly4 eşinize söyleyin hatırlatsın size umarım hemşireler dinler sizi ters birine denk gelirseniz dediğinizi yapmayabilirler