Aryemuss 81Asu ben 6 haftalikken gittim sadece kese vardı .. 8. Haftada da kalbini duyduk .. darısı başına insallah
Masal-10 81Asu Ben 8.haftada duydum canım keseyi de 6.haftada gördüm bazı arkadaşlar keseyi kalp atışını 5 te görürken ben 6 da daha yeni keseyi gördüm 8 de kalp atışını moralini bozma sakın ki betam da yüksekti görülmesi gerekirdi ama o zamanlarda nasip oldu
asyasemin 6+ da gittim duyulur diye dr kalp atışını duymadı. Haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bir hafta da geriden geliyordu. Bir hafta sonra tekrar gittim duyuldu. Dr geç döllenme olmuş dedi. 8. Haftaya kadar normal dedi. Tabiki zor bi durum ama stres yapma. Duyulacak inşallah diye kendini şartlandır enerjini yükselt dua et
Baharoloji 81Asu 7+3 gibi vajinal usg ile duyulmuştu geç döllenmeyse daha geç duyulabilir ve daha küçük çıkabilir
EUEUEU 81Asu gec dollenme olmustur ılk haftalarda anlasılmıyor. 9.haftada duymustm kalp atısını. Ama 6dayken kalp atısını gördü sonraki haftalarda dinledik. Sizde atısıdamı görmedim dedi
81Asu EUEUEU ekranda atış görmedim dedi küçük dedi bekleyelim felan dedi ama ilk gittiğimde ultrason kağıdında 6hafta 2gunluk yaziyordu sonra 4gun sonra cagirdiginda 6hafta 3 günlük yaziyor sorduğumda o başka felan dedi benimde kafam karıştı başka bir doktora gorunmeye karar verdim
minikgirl23 81Asu 7+3 doktor kalp atışı var dedi. Biz hiç duymadık. 19 haftalık olduk, şükür. 11 haftaya kadar güzel beslenin, bekleyin, olucak. Stress yapmayın
EUEUEU 81Asu ultrason kagıdında genelde 3 farklı ölçüm yazıyor kafası karın cevresı ve boyuna bakıyodular herlde hangı haftayla uyumlu dıye yınede görünün tabı içinize sinmediyse
Mervenur_kcbs 81Asu hayırlı olsun inşallah tez zamanda yeniden gebe kalırsın sağlıklı sihhatli inşallah
tubik_ 81Asu canım geçmiş olsun, bugün bende doktora gittim kalka yılı yine yok. Sanırım pazar günü kürtaj olacağım. Kürtaj nasıl biröşey hiçbir şey bilmiyorum, bir kızım var hastanede kalınıyor mu ? :(