svmeybgl Oznurboluzun hafta ile ilgili kesin birşey söylenmiyor . Geç döllenme yoksa son adet tarihi bazı alınır
Deletedmom58 Oznurboluzun 6.haftada en düşük 1080 en yüksek 56000 arasında oluyor. Sizin değeriniz bu aralıkta muhtemelen 6.haftanızın başındasınız. Tabi ultrason ile de bakılmasında fayda var. Değerler kişiden kişiye değişebilir. İkiz gebelikler erken haftalarda da birden 8binlerde çıkabilir vs.
Oznurboluzun svmeybgl arkadaşım hamile son adet tarihi 25 ekim bugün kan verdi sonuç bu şuan istanbulda bursada yaşıyor normalde burda doktora gidicek cuma günü merak ettik bende buraya sormak istedim 😊
svmeybgl Deletedmom58 bende 4600 ile 4+4 günlük idim Bhcg ile hafta uyumlu olmuyor genelde . Baya büyük bir skala çünkü
Deletedmom58 Oznurboluzun 4 hafta 6 gün yapıyor yani yarın 5 hafta dolup 6.haftaya başlıyor. 4hafta 0 gün ile 4 hafta 6 gün arası = 5.hafta 5hafta 0 gün ile 5 hafta 6 gün arası =6.hafta şeklinde.
Mavia Benim de 3750 çıktı değerim. Ama doktor tam net bir şey söyleyemedi haftayla ilgili😒 adet tarihim hiç düZenli olmadığı için sanırım.kaç haftalık oldugunu ben de çok merak ediyorum cuma günü başka bir doktora gidicem bakalım🤔