Mebus Pamuk adet olmam gereken güm 26 beta ile öğrendim ama bazen adetim 5 güne kadar gecikiyor öyle olacakmış yine o yüzden geç döllenme olmuş zaten o yüzden aslında 5 gün varmış adetime 35 günde bir adet oluyorum bazen
Pamuk Zelihaa1409 Sagolun.1 hafta falan vajinal batmalar oldu normal dendi.Sonra bigun sancı girdi hastaneye gittiğimde 10cm açılma olmuştu.Rahim ağzı yetmezliği oluşmuş.
Meryemtolga 6 temmuzda 47 8 temmuzda 93 10 temmuzda 167 12 temmuzda 306 20 temmuzda 3160 Yarin ilk doktro randevum val bakalım bence seninki gayet iyi. Bana benimkiler düşük gibi geliyor ya Pamuk
Meryemtolga Pamuk gec dollenme heralde benimkinde sat 18 mayis ama pozitifi 6 temmuzda gördüm. Haber veririm canim sen be zaman gidicektin doktora
Meryemtolga Pamuk Sol tarafta kucucuk gorunen kese ama sag tarafta yukaridaki kist olusmus.44 mm. Kesem 20mm. Keseye gore 3 haftalik hamileyim. Haftaya bir daha gideceğim bakalım. Bazi testler istedi. Progesteron 8.16 cikti beta 12716 cikti.
Meryeminannesi20 Meryemtolga kese en az 4 haftadan sonra gözüküyor diye biliyorum üç haftalık kese gözüktüğünü ilk defa duydum bence 4 haftadan büyük gebeliğiniz bide eğitim araştırma hastanesine baktırın derim alttanmı baktı karnından mı?
Meryemtolga Pamuk aynen hic biri birbirini tutmuyo. Adet tarihime gore 9+4 hamileyim. Betaya gore 6-7 felan keseye gore 3 hafta.