16Gizem16 kubraQwe perde olayını bilmiyorum ama serkilaj oldum cuma günü sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canim
16Gizem16 kubraQwe normalde gebelere zaten ileriki haftalarda sola yatın denir amauyku halı her türlü yatiliyor bazen sırt üstü uyanıyorum bazen sağ ben daha çok sağa dönüp uyuyorum aslında nasıl rahat ediceksen sola yat demelerini nedeni bebek baskı yapmasın die kan akışından dolayı
kubraQwe 16Gizem16 öyle mi ben ayaklarına yaştık oyle kıpırdamıyorum bile kanamam var bide senin gebeliğinin basında hiç kanama oldu mu kısalma mi var sende canim
16Gizem16 kubraQwe canım senin farklıymış benim ikinci gebelik ilkki acil serkilaj 20. Haftada ve kayıp malesef bunda önlem amaçlı atildi o yüzden benim rahat tabiki sen doktoruna sor ayaklarının altına yastık köy dinlen bol bol ben dikiş iyice kaynasın diye yatıyorum yarın kontrole gidicem doktor bana yatma dedi ben korkudan yatiyorum
Gulu36_ 16Gizem16 çok şükür benim karnımın alt tarafında çok ağrım var vajina da da batma hissim oluyor makatta yine oyle korkuyorum da neyapacam bilmiyorum
16Gizem16 Gulu36_ çok geçmiş olsun canım doktor olabilir demişti banadasukur 1 gün sürdü ama kanamada olmadı bende sadece 1 kere leke geldi her bünye farklı ayaklarını usutme dinlen bana parol antibiyotik ve iğne verdi belki oda fark eder
Gulu36_ 16Gizem16 bana da aynılarını verdi az önce lavaboya gittim parmağımı çok az vajinaya soktum ip elime geldi korktum
16Gizem16 Gulu36_ caanim o tarz şeyler yapma benimde geliyor temizlenirken baya baya geldi hatta kalan parcalardir merak etme sen içini ferah tut psikolojide çok önemli kendini zorlama kalkma ins bakicak biri vardır sana gerisi de taktiri ilahi yat keyfine bak hiç moral bozma
16Gizem16 Gulu36_ rabbim yardımcın olsun canım düşünme biliyorum çok zor demesi kolay dışardan ama şunu unutma olcak olanın önüne geçilmiyor bizzat yaşadım başımdan öyle şeyler gectiki şimdi Rabbime bıraktım bol dua dinlenme gerisi takdiri ilahi
Balahatunn Canim ben de perdeyle hamile kalmistim ilk hamileligimde, onlem amacli serklaj yapilmisti. Doktor surekli yat dememisti, hatta serklajdan 10 gun sonra calismaya devam etmistim. Ama kendim eve geldigimde is yapmayip uzandim hep korktugum icin.