Melomy devlet hastanesinden ucak için seyehat raporu alan var mı ? üzerinde uçağa binmesinde engel yoktur yazıyor mu? ucakta kabul görüyor mu, devlet hastanesi hemen veriyor mu yormadan 🤷🏻♀️
Hilalyazbos53 Melomy Ben eğitim araştırma hastanesinden almıştım ama havaalanında kimse bakmadı bile boşyere okadar hastanelerde uğraştım
Busekose Melomy uçağa binmek için rapor gerekiyor mu ben özel hastaneye gidiyorum doktorum herhangi bir risk olmadığını söyledi bu raporu özelden de çıkarabiliyor muyuz bilginiz var mı?
aslanprenses_ Öyle riske filan atma. Alma diyenleri de dinleme. O anki amir kontrol etmek ister uçak biletin yanmasın yani. Devlet hastanesi de verir raporu.
aslanprenses_ Busekose yok gerek yok o haftalarda. Mesela Thy 28 dem sonra rapor istiyor. Havayolu şirketine göre değişiyor. Am senin daha çok küçük 😇
Nuraaa Busekose 16 haftada gerek yok THY ile yurtdısına seyahat eden bırı olarak soyluyorum belli haftadan sonra talep edılıyor
Melomy hepinize çok teşekkür ederim yarın devlet randevum var ordan alacagım belge , thy istiyor 31. haftam olacagı için ben yine hazırlıklı gideyim
Kubare134 Melomy ben aldım cuma günü.. Uçakla seyahat edilebilir doktorun kaşe ve imzası var ..haftanız küçük almayabilirsiniz ben 34. Haftadayım
Melomy şimdi çıktım hastaneden kızlar doktorun böyle bi rapordan haberi yok sekreterlikle konuştum onların da kafası karışıktı ama biraz uğraşıp yardımcı oldular sağolsunlar 31. haftamda ucacagım ıcın mecbur aldım anadolu jet istiyormuş
Melomy gerçekten alırken ben göstermesem bakacağı yoktu üzerimde elbise vardı anlamadı da gebe oldugumu , raporu verince de fotografını cekti incelemedi bile bana geri verdi