Gulsummldr Arkadaşlar 💋Öncelikle etekli olan boydan gecelikler gerçekten cok işe yarıyor. En azından sezaryenden cıktıktan sonra karın cevrenizde lastik baskısı hiç hoş olmuyor. (Tesettürlü bi bayansanız dahi alın. Kısa falan demeyin. Zira karnın muayenesi, kanama muayenesi, tuvalete gitmek. Bunların hepsinde gecelik size cok yardımcı olacak) 💋Herkes diyor ama depend. Allahım böyle bi rahatlık yok. Çok çok zayıf değilseniz en büyük boyu iyidir. Ben baya zayıftım. Ona ragmen en büyük boyu çok iyi oldu 💋Sezaryeniniz planlı ise gaz yapacak şeylerden günler öncesinden uzak durun. Zira cok sancılı gecebiliyor. 💋En önemli kısım ise. Yürümeye calışmak. Sezaryenden snra Yürüdükçe açılıyosunuz. Yürüdükçe iyileşiyosunuz. Evet kolay değil. Ama yürürken acı hissetseniz bile durup dinlenip yürümeye devam edin. İnatcı olun. Tuvaletten snra bi tur daha atın mesela. 💋En en rahat iç çamaşırlarınızı hem eve hem hastaneye stoklayın 💋Sezaryenden cıktıktan snra çok üşüyosunuz. Üstünüze mutlaka kalın bi hırka alın. Titriyosunuz bildiğin 💋Ve son olarak. Eger doğumunuz zorunlu sezaryen değilse benm önerim normal doğum yapın. Evet belki o doğum sancısı cekilmiyo ama sezaryenden snra üç beş gün yatarsınız.ağrılar sancılar. Tıpkı bi ameliyat gbi. Ben bu kadar zorlanacagımı düşünmemiştim. Ama hareket etmek için sürekli başkalarına muhtaçsınız. Yataktan kalkmak tam bi felaket. Korkutmak değil tabiki amacım. Ama ben dersimi aldım. Azcık da olsa uyarıyım dedim 🥰 Sevgiler
Mihri-musta Gulsummldr ben de bir ekleme yapmak isterim ayakları üşütmeyin kalın çorap yanınıza alın 🍀 ve benim göğüs ucum olmasına rağmen emzırmeye çalışırken ister istemez yara oldu. Lansinoh krem bir iki kullanmada gecırıyor mucize birşey