Ebruli_08 Kızlar çok olmasa da gün içinde böyle su gibi akıntım oluyor normal mi acaba böyle bir durum yaşayan var mı
gamzecgr Ebruli_08 şeffaf ya da beyaz ve kokusuz olduğu sürece sıkıntı olmaz zaten akıntı olayı gebelik boyunca dönem dönem olan bişi 🌸
e_blue_sky_a Ebruli_08 9zum bende 6da progestan kullanmaya başladım kokusuz ve saf Bi su gibi hergun az miktarda geliyor akıntı. Doktorum normal dedi. Yarın kontrolüm var yine soracağım
nmt2 Ebruli_08 merhaba tavsiyem mutlaka doktora gitmeniz idrarla suyu ayirt etmek cok zor bence bunu yasadim cunku. Erken mudahale onemli, acilden girip kontrol ettirebilirsiniz bence
1melekannesi3858 Ebruli_08 enfeksiyon olabilir bildiğim kadarı ile 1q haftada su gelmesi gibi bisey olamaz
1melekannesi3858 gamzecgr sulu qkinti genelde mantar enfeksiyonundan olurmuş öyle diyorlardı buradakiler ondan söyledim
gamzecgr 1melekannesi3858 yok o arkadaşlar baya yanlış bilgiye sahipler Akıntı genellikle beyaz, peynirimsi ve kokusu pis ve aşırı kaşıntı olur aklınız da olsun 🌸 akıntı şeffaf ve beyaz kokusuzsa hiç bir sıkıntı yok birinci ağızdan doktordan bilgi 🙃
Fulya1993 Ebruli_08 evet benimde fitil sabahı su gibi akıyor sonra beyaz beyaz çiş yaparken çıkıyor ama mutlaka sabahı akıyor su gibi
Zehrabal1 Ebruli_08 bende kullanmaya basliycam . Doktorum gece yatmadan kullan çünkü akıntı yapıyor dedi
Ebruli_08 Fulya1993 evet benim de sabah akıyor fitilin fazlası ama sonra böyle öğlene doğru su gibi akıntı oluyor başka olmuyor
Fulya1993 Ebruli_08 ben şöyle düşünüyorm fitil bir süre orayi tıkıyor sonuçta az az akması gereken o eridikce bir anda akıyor bence tabi funku benim deakiyor 😂 ilk gebeligim de fitil bitene kadar böyleydi fitilde. Sonra hiç öyle bişey olmadı