Kpln61 Merhablar trabzon yıldızlı hastanesinde doğum yapan arkadaşlar özellikle normal nasıl bir süreç doktorunuz kimdi nasıl bir normal doğum yaptınız doktorunuzun ilgisi o an nasıldı ebeler nasıl ilgilendi süreç nasıl ilerdi sohbet edelim
Cincinatti Kpln61 siz hangi doktora gidyordunuz orada bende sevilay ünala gidiyorum ama değiştireceğim doktru. Bir yorumda gülşah hanıma gittiğinizi okudum memnunmusunuz
Kpln61 Cincinatti ben gülşah hnm gidiyorum evet memnunum güler yüzlü bir doktor sadece çok yoğun aşırı hastası var siz neden değiştiriyorsunuz sevilay hanımı
Cincinatti Kpln61 kafama takılan şeylr hakkında yeterli detay vermediğini düşünüyorum aklımda gülşah balık ve levent gökgözoğlu var
Kpln61 Cincinatti mesala gibi örnek verirmisiniz gülşah hn ücreti biraz pahalı benim doğum sigortam olduğu için fazla ödeme yapmıyorum Levent by 1 defa gittim oda gayet iyi güler yüzlü aynur hnm var oda çok iyi bir doktor ilgili bayramda sancım olunca acile gittim aynur hnm bakmıştı kendisini de beğendim memnun kalmıştım
Cincinatti Kpln61 bebekte veya gebelikte bi problem gördüğünde yeterli olduğunu düşünmüyorum normal bi gebelikse tercih edilebilir haftamda büyük yeni doktor arayışındayım malesef
Kpln61 Cincinatti o zaman gülşah hn gidin kendisi ordaki doktorların en üsttü zaten profesör deneyebilirsiniz zaten odasına giren yarım saatte anca çıkıyor bebeği güzel inceliyor her organına bakıyor sizede gösteriyor anlatıyor
Cincinatti Kpln61 bende öylr düşünüyordum ama gidenlerden dün onun için hiç iyi şeyler duymadım kafam öyle karıştıki 31. Haftada olacak iş değil
Kpln61 Cincinatti ne gibi şeyler duydunuz her insan herkesten memnun kalmaz sevilay hnda memnun kalan çok ilk onun adınj verenler var sizi. Doktorla olan ilişkiniz önemli
Kpln61 Cincinatti anladım canım ben şuan 25 haftalık oldum şuana kadar her gittiğimde yarım saat falan bekliyorum ama hiç hemen çıkan hastasını görmedim giren çıkmıyor. Bayramda sancılandın acilden giriş yaptım bir gece yattı 5 gün sonra gittim kendisine alttan muayene etti özellikle açılma varmı diye levent bye çok giden yok o genelde en sakin doktor kapısı boş hemen giriş yapıyorsun bekleme falan yok
Cincinatti Kpln61 Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Şuanlık sevilay hanım ama haftaya nebahat hanımıda deneyecem ve bir karar vereceğim levent beyede 2 kere muayene olmuştum sakin bir doktor ama talep yok sanırım fazla dediğiniz gibi.