Mrvyldrm- Bebek arabası üstüne puset örtüsü nereden ve nasıl tercih ettiniz hanımlar süt sağma makinası vede diğerleri neleri tercih ettiniz acaba
guzelanne01_ Mrvyldrm- herşeyini trendyoldan aldım çokta memnun oldum hepsinden çok araştırarak en çok tercih edilen satıcılardan getitirdim
Edolili Mrvyldrm- puset örtüsü içim kumaşcıdan 2 mt müslin aldım puset örtüsü alt açma minderi ve kundak yaptırdım. Süt sağma makinesi olarak da lansinohu öneririm, ama ben Philips kullanıyorum. İkisini de kullandım lansinoh memnun kaldım.
guzelanne01_ mnli ne saçma hangi doktor buna karışırki,ki doktor arkadaşımda var kullanıyor ilk kez duydum bunu😳
mnli guzelanne01_ sıcak havalarda bebek havasız kalıyormuş içinde sera etkisi yaratıyor dedi benimki kontrole götürmüştük kızdı bize ilk çocuğumda kullanmadık doktor öyle deyince
Mrvyldrm- Bebek eşya çantası olarak ne kullanıyorsunu yada ne tercih ettini instağramda mcd bag deki çantalar kaliteli geliyor bana daha öncrdr hediye almıstım kendimede düşünüyorum sizlerin düşüncesi nedir