Mlke987 33+2 olduk bugün farkında olmadan dünden beri idrar kaçırıyorum sanırım normal mi bu durum yaşayan var mı acaba
Pekii Mlke987 tuvaletin geldiğini hissediyorsun da yetisemiyor musun eğer öyle değilse doktora gittiğimde söyle mutlaka bebeğin suyunu kontrol etsinler canım ara ara suyun geliyor olabilir
Mlke987 Pekii yok tuvaletim geldiğini hissetmiyorum ama sonra gittiğimde idrar olduğunu öyle anlıyorum yani kokusundan anlıyorum
Belinay_duam Mlke987 bebeğimin suyu azaldığında doktorum ayrıntılı anlatmıştı idrar kaçırma gibi oluyormuş suyun azar azar gelmesi bence doktorunuza yazın yada gidin
Mlke987 Belinay_duam ama idrar kokusu alıyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli su kokusuz oluyor diye biliyorum ama yine de kafam karıştı şimdi
Belinay_duam Mlke987 hayır cnm kokusuz olabildiği gibi kendine has bi kokusu olabiliyomus eczanede anlamak için pedler var bulabilirsen ondan doktora gitme şansım yoksa
Mlke987 Belinay_duam yani daha iki hafta önce suyum mu geliyor korkusundan acile gittim ebe baktı bir sonraki gün doktorum baktı vajinal sıvıdır gelen dedi herşey normaldi şuanki de kokulu idrar kokuyor bildiğin yine de içime şüphe düştü kontrolüme bir hafta var