Elitopatra25 Markette hazır satılan sucuktan yedim iki gün üst üste birazda fazla yedim yumurta ile ama internette zararı olduğu yazıyor bebeğime birşey olurmuuu sabah beride haraket etmiyor nolur yardımcı olunn
Aayssee1323 Elitopatra25 gebelikte hazır sucuk yememek gerekiyor ama bebeği sucuk yediğiniz için kaybedebileceğinizi düşündürmedi bu bana açıkcası. Doktorunuza danışın.
Yenibirannee Elitopatra25 ilk gebeligimde de bu gebeligimde de yedim abartmadan canim cektikce. Bir zarari olacagini sanmıyorum ama içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza danisabilirsiniz
Masal-10 Elitopatra25 Her gün olmasa da ara ara tostun içinde yiyorum bende iyi pişmiş şekilde sosis salam tarzı şeyleri çok önermiyorlar çiğ özellikle inşallah olmuyordur bende yedim çünkü 😔 Sadece çiğ et ve yumurta tüketmeyin diye biliyorum ben
Elitopatra25 Yenibirannee canım çektiği için iki gün üst üste kahvaltı da yedim az yemedim yani yememek gerektiginide okuyunca kormtum
Okayss Elitopatra25 pişmiş sucuğun bi zararı olduğunu düşünmüyorum bende yedim yani canım çektikce bi sıkıntı yaşamadım
TuqbaArslan Elitopatra25 sucuk çok onerilmiyor ama bende sordum kasap sucuğu yiyorum ben markettekileri içim almıyor. Doktorum arada sırada çok iyi pisirerek yersen sorun olmaz dedi
Elitopatra25 TuqbaArslan ben hiç yemedim bu güne kadar sadece eşim almıştı canım çektiği için iki gün üst üste yedim bir günde oynamadı hiç korktum zararını oldu diye
runkli0606 Elitopatra25 afiyet olsun fermente olan ve pişirilen hiç bir şeyin zararı olmaz az önce yarım kangal kızartıp ekmek arası yedim afiyetle🙈 çiğ olmadığı sürece herşeyden yiyebilirsin
Aysenuur6116 Elitopatra25 kac haftaliksiniz? Sucuk yenebilir tabiki çiğ olmadigi surece olmaz stres yapmayin
Elitopatra25 Aysenuur6116 çiğ yemedim yumurtayla yaptim ama yagdada çok kizartmadim biraz yağ ekleyip bı iki dakika durdu sonra yumurtayla yaptim yedim 26+2 haftaligim
666666 Elitopatra25 ilk gebeliğimde gece gündüz sucuk pastırma aşerdim gece kesip kesip yiyordum resmen ama şükür hiçbir sorun yaşanmadı içini ferah tut şu anda aynı 2. Ye hamileym salam sosis yemem almam ama kocam kasap olduğu için pstırma sucuk yiyiorum sorun olcağını sanmıyorum
Birbahargunu 666666 ya pastirmayi o kadar severim ki benim de canım aşırı çekiyor bir de Kayseri’ye gidiyorum kontrole her seferinde bakıp geçiyorum resmen siz pişirip mi yediniz acaba pişince ben sevmiyorum
bsrabrna Elitopatra25 valla bende her istediklerimi yedim abartıya kaçmadıkça. Bir şey olacağını hiç düşünmemiştim
znkara Elitopatra25 güvendiğiniz bir kasaptan alıp iyice pişirip yiyebilirsiniz haftada 1-2 mutlaka kahvaltıda olur bizim
Elitopatra25 znkara kasap sucuğu değilde marketteki sucukları seviyorum genelde onlardan hic yemedim eşim almıştı iki kere üst üste yedim sadece korktum bir günde oynamayinca
mervemurat16 Elitopatra25 çiğ olarak yenmediği sürece birşey olmaz. Çiğ et ürünleri zararlı diye biliyorum
rabiatkncee Elitopatra25 canım hazır gıdalardan yeme içme hepsi çok zararlı bebeğin içinde senin içinde daha meyve sebze yemen lazım gelişmesi için sağlıklı olması için ben öyle yapıyorum asla yemem yiyemem ❤️ yumurtayı sade ye haslama
Elitopatra25 rabiatkncee hep öyle yiyodum canım sucuk hiç yemedim hamileliğimde ilk defa yedim işte onada pişman oldum zaten kola hiç içmedim yani zararlı şeyleri bende istemem tüketmek ama canım çekince yemiş oldum
turkuaz_ Elitopatra25 yok be abartma sende yemişsin işte ölümcül bişey olsa hamilelerşn yemesi kesinlikle yasak yazar üstünde. Zararlı sadece bende bugun salam yedim napayım canım çekti
ikbalk Elitopatra25 abartmadan ben de yiyorum aklıma düştükçe, 36+6’dayız çok şükür hiçbir şeyimiz de yok:) çiğ olarak tüketmemen gerekir aksi halde yemen bebeğine çok çok zarar vermez öyle hareket etmeyecek kadar falan:) merak etme
Elitopatra25 ikbalk doğru haklısın canım hergun düzenli hareket ediyordu dün etmeyince sucuk da yedim korktum bir sorunmu var diye