Tugbavepamuguuu Kızlar 24 haftalık gebeyim karnımın içinde acılar vardı ve nstye bağladılar sancılarım var mı diye bağlamadan önce karnımı deli gibi bastırdılar canım çok acıdı bi sakıncası olur mu ? İçim içimi yiyor bebek çok rahatsız oldu
Duru_10 Tugbavepamuguuu kalp atisini daha rahat duzenli almak icin bastiriyolar dogru yer ariyolar ilk gebeligimde plasenta önde diye öyle yapiyolardi hep yoksa dogru sonuc vermiyodu
Nerfemm Tugbavepamuguuu bunu sordunmu niye bastiriyonuz diye sonrasindada cok canimi yaktiniz deseydin biz anlamayız en iyi cevap onu yapanlarda
Tugbavepamuguuu Nerfemm canım çok acıdı napıyorsunuz dedim kızdım hiç bir şey demeden bağladı gitti sinir oldum normalde özel kontrollüyüm o gün ilk defa acile gittik devlete devlette yaptılar
Duru_10 Tugbavepamuguuu hayir canim cok sukur hicbisey olmadi hemde her zaman öyle yapiyolardi sıkı sıkıda bagliyolardi yoksa birkac kez cekmeleri gerekiyodu
Tugbavepamuguuu Duru_10 biraz da olsa içim rahatladı şükür çünkü bildiğiniz deli gibi bastırdılar yavrum ondan sonra tekmeledi durdu beni