Anonim3447 Tgcmrt48 karpuz peynir düşünüyorum daha doğrusu kocam bey öyle demişti dün ama belli olmaz yinede
Beyzanrrr Tgcmrt48 kokudan mutfağa giremiyorum keşke girip bende güzel güzel yemekler ypsam çok özledim
Selinakbas Tgcmrt48 Biber dolması, Etli patates yemeği yaptım, yanına salata da yaparım, bir de karpuz dilimlerim 🌸
caniminikizleri Tgcmrt48 sıcaktan kavruluyoruz valla ne pisirecez bilmem ben zaten annemlerdeyim napsak bilemedik ama yeşil fasulye istemişti canım tabi oturduğum yerden kalkabilirsem yapacağım 😬☺️
Mummumlilo Sıcakta ne pişereceğimi şaşırdım dün az yağla karışık kızartma yaptım yoğurtla rahatsız etmedi yine yoğurtlu soğuk makarna da yapılabilir tavsiye olatak söylüyorum yada bol domatesli menemen de olabilir
Tgcmrt48 Mummumlilo evet bizde Hergün kızartma yoğurtlu makarna vs yapıyorum ama artık farklı bişeyler olsa iyi olur da hiç fikrim yok 🤓
Zeyzey055 Bugun cok sıcak eve elimi bile sürmedim oğluma bi çorba yapicam eşim de akşam açık pide yapalım dedi haftada 1 gun odullendiriyorum kendimi doğuran kadar 🤣🤣kilo almaktan da ödüm kopuyor vallahi
Euain Tgcmrt48 ben geçen gün fırına tavuk patates attım yanına pirinç pilavı bir de ezogelin çorbası yaptım. Ama tavsiyem fırın yemeği yapmayın yemekle birlikte siz de pişiyorsunuz 😂