turkuaz_ Haftadayım renklileri yıkadım yarında beyazları yıkayıp yavaş yavaş ütüye başlıcam sonra aldıkça toplayıp yıkarım kalanları siz ne alemdesiniz 
ZeynePerolLl turkuaz_ bende 26 dayım daha beşik puset tarzı büyük şeyler haricinde kıyafet almadık bekliyoruz cinsiyet neydi sizin
Trldyg turkuaz_ özendim şimdi Bende istiyorum başlamak da erken olduğunu söylüyorlar yaa Tekrar mikrop kapar falan ütü erken olamamali deniyor
merveliyyy turkuaz_ bende 28 hafta kıyafwtleri çıkarıp seviyorum sürekli ama yıkamaya başlamadım daha 😂💙
turkuaz_ Minnosmino23-23 bende panik atak var herşeyı nazır ve nasır olmasını istıyorum yoksa stres oluyorum
turkuaz_ Trldyg ya erken sayılır aslında ama oanik atak var bende hep olumsuz düşünme engel olamıyorum bazen yetişicekmi işte ne bilim ya erken doğarsa falan. Bide havalar sıcak zaten anca yaparım diye düşündüm hem niye mikrop olsunki dolabında durucak
turkuaz_ merveliyyy ahh bende yıkarken çok duygusallaşıuor insan bide. Ne ağladım ya o minnoşları yıkıcam diye asarken ayrı ağlıyosun makineye koyarken ayrı
turkuaz_ Trldyg başla canım boşver dinleme çevreyi son aylar daha ağrın oluyo bilmem ne erreliyosun sonra yapayım diyosun bakıyosunn yaklaşmış