Feyzaclk Hamileyken 14 kilo falan aldım ama hepsini vermek istemiyorum napcam bilmiyorum elimde olmadan gidiyo . 10. Gündeyim ve 53 kilo olmuşum. Gebelikten önce 47 hamileyken en son 63dü. En azından bu kiloyu nasıl koruyabilirim 🥴
CemrePektas Feyzaclk ay ne güzel Allah’ım başka dert vermesin ben azıcık verebilirim sana kiloo😂 emzirirken yemene içmene dikkat edersen vermezsin gibi sanki bilemedim
merveliyyy Feyzaclk bol bol yiyerek doğumdan sonra da ben 52 kilo ile hamile kaldım 61 olmuşum 😳 şuan şey düşünüyorum bende nasıl veririm de eski kiloma dönerim bacaklarım falan gözüme o kadar kalın gözüküyor kiiii
aminehumamoms Feyzaclk bende 40kiloyla hamile kaldım 20haftalığım ama hiç almıyorum yaa bende alsam vermiycem hiçç
Youngmotherr Feyzaclk of bende onu düşünüyorum ya 43le gebe kaldım şuan 65 olmuşum bu kilomu korumak istiyorum 🥹
Feyzaclk CemrePektas o iştah kalmadı açıkçası. 😥Yiyorum ama o kilonun yarısı ödemmiş sanki söndüm balon gibi
Feyzaclk merveliyyy ben hayatımda hiç kilolu olmadığım için benim hoşuma gitmişti bacaklarım falan😂 veremem diye korkma elinde olmadan gidiyor ve çoğu ödem
Ayseecihangir aminehumamoms aynı bende öyle 20 haftalık olucam 5 kilo kadar almışımdır sen kaç kilo aldın
merveliyyy Feyzaclk ben 48 kilo ile evlendim 52 olunca çok mutlu olmuştum vücüdğm daha güzel duruyor falan diye ama 52 iken güzeldi yani 61 ken değil emdikçe gider diyorlar inşallah bakalım
201520202023 Bol bol tahin pekmez ye hem süt yapar hem kilo ilk bebegimde sutum olsun diye baya yerdim kilo alırdım daha cok ogluma baya yaramisti kilodan oturamiyodurdu saglik ocaginin en sisko bebesiydi😂
Elif380 @Feyzaclk kız senle aynı dertten muzdarip olmuşuz yaa ben ilk bebeğimde hamile kaldığımda 41-42 kiloydum 60 kilo oldum doğrum sonrası hooop geri 42 ye düştüm şimdi 2. Bebeğe hamileyim 7+2 olduk yine 42 kiloyum ama boyum 164 o yüzden çok zayıf görünüyorum hamileyken aldım kilo ama geri gitti maalesef tutamadım 😁😁
aminehumamoms Youngmotherr nasıl aldınızz yaa çokmu yediniz yoksa normalmi yediniz valla hiç bi şekilde alamıyorum
Youngmotherr aminehumamoms inan sadece kiloyu ben almışım 2.5 kgsi bebeğin sadece hiç öyle absürt bişey de yemedim ama işte almışım