Msalbyrk Lilaalya iyi yaptn bende kabul etmedm su almalarini . Hersy allahtan kabulumz bizm dedik.. ne kadarsn şuan . Ben 26 hftydm detayli da bi sorn ckmadi
Lilaalya Msalbyrk 14 haftalık canım zaten küçük su versem düşme ihtimali var o zaman su ver diye gönderen doktor sorumluluk alacak mı tabii ki hayır o yüzden ne olursa olsun kabulüm
Msalbyrk Lilaalya aman zaten sacma sapan testler benmde pskolojmi bozmstu . Düşünme sen kesn sonuc vermyolar zaten. Detayliyi bekle onemli olan o ☺
deletedmom893 Msalbyrk kuzum ben hemşireyim korkma azosilim idrarın rengini turuncu yapıyor için rahat etsin ☺️
Melis_tugba Msalbyrk askım bazen bendede öyle oluyor engeksiyon gok sma bende bildiğim kadarıyla sabah il çişim tup turuncu su içtikce acılıyo bol su iç bide ayran
Fadimeanne Ben başlarda su içermezdim kusardım hemen şimdi de içiyorum ama öyle günlük içtiğim 5 litre kast olmuyor 2 buçuk belki oluyordur sorun olur mu 22+1 haftalıkım🙏
deletedmom893 Msalbyrk canım günde 5 litre içiyorum belki daha fazla 2 kere hastaneye yattım hala geçmedi bugün tekrardan gittim hatta ne yapsam geçmiyor benimde 🤷♀️🤷♀️
Msalbyrk deletedmom893 neden olyor anlamyorm Kurtulamadm enfeksyondan🤦♀️ bebegime bi zarari olmaz dimi😐
deletedmom893 Msalbyrk tedavi edilmezse olabilir demişti bana da doktorum ilaçlarınızı düzenli kullanmanızı tavsiye ederim başkaca yapılacak bişey yok zaten İnşallah olmaz bende çok korkuyorum 🤦♀️🤦♀️
mom02636 Msalbyrk çok normal canım bende de Aynı oldu ilacın adı farklı sadece bende gece yatmadan içtim sabah idrarım baya koyuydu
Batuska Msalbyrk normal ilacin boyasi o.Bende kullandım.ictikten sonraki idrar kıpkırmızı ve degisik bi kokusu oluyor.
Msalbyrk Fadimeanne valla inan bende blmiom 6 yada 7 ay 🤷♀️bi doktr 26 haftasn dyo bri 27 btyo 28 dyo anlamdm bnde🤦♀️