mekselinaa Yareniko26 ben grip olmuştum çok öksürük tutuyordu karnım sertleşmişti kendileri bakalım demişlerdi bakmışlardı acile detaylı ultrasona da yönlendirip baktılar çok şükür birşey yok demislerdi bebekte senin neyin var canım
Aayssee1323 Yareniko26 Gögüsümün altında bir ağrı var ve geçmiyor dediğimde bakmışlardı ultrasonla. ( istanbulda ) Fakat çanakkalede bakmadan kan testi alıp yolladılar.
buusur Yareniko26 gece 1’de zehirlenme ile gittim bebeğin hareketlerini hissetmiyorum bakılmasını istiyorum dedim doktor beni azarladı dalga geçmeye mi geldin diyerek sağolsun uykusundan uyandırdık heralde
Yareniko26 mekselinaa ya bıseyım yok mıdrm çok bulanıyo ama doktor kontrolüme daha çok var ve Bayadır görmedım ultrason da kalbi atıyor mu diye merak var ıcımde
Aayssee1323 Yareniko26 kalbini dinlemek istiyorsanız sağlıkocağına gitmelisiniz. Hemşireniz dinletecektir.
Yareniko26 Ayce09 Eskişehir canım 10+5bugun korkuyorum acaba kalbi falan durdu mu dıye ilk gebelıgım 5agsutısta randevum ıkılı tarama olcak
Ayce09 Yareniko26 ben idrar yolu enfeksiyonundan gittin yetişkin acile daha sonra kadın doğum aacile yönlendirdi bebeklere bakılsın diye sizde idrar yolu enfeksiyonum vardı diyin olmadı
Baharoloji Yareniko26 kasık ağrısı var deyince kesin bakarlar sonra da idrar yolu enfeksiyonu da olabilir diye idrar tahlili isterler
cokkasmabeabi Yareniko26 önemli bişey yoksa bakmazlar bence. Dün gittim kanama vardı hem alttan hem üstten ultrasonda bakildi