Aishvet7 11+6 haftalik hamileyim ara ara giren baş ağrılarım vardı sabah uyanmamla birlikte tek taraflı baş ağrım başladı beni halsiz düşürüyor ne yapabilirim kızlar öneriniz var mı lütfen
dolunayes Aishvet7 buz koy agriyan yerine disina birsey sarip buz kalibinin Tansiyonda olabilir dinlen ayaklarini yukarıda tut Yarim limonla bir bardak su ic Parolda alabilirsin
mbs44_16 Aishvet7 gözlerini karanlik olacak sekilde kapat biraz yat 4 saniye boyunca nefes al 7 saniye tut tuttugun nefesi 8 saniyede disariya ver bunu bi 10 15 dk yap agrinin gectigini goruceksin benim migrenim var ve bu sekilde geciriyorum. Gevsemen gerekli yani. Yatarkende kendini rahatlatan seyler düşün
aslanprenses_ Bol su içebilirsin mentollü taşlar var trendyoldan bak ben ondan kullanıyorum iyi geliyor masaj yap bol bol dinlen. Yoksa da parol içebiliyorsun sadece.
aslanprenses_ Aishvet7 hiç bilmiyorum ki ben 3 yıldan beri kullanıyorum hep trendyoldan aldım. Bir defa da bir aktarda görmüştüm. Ama hafta sonu diye eczaneden benzeri bir şey alabilirsin sonra sipariş verirsin.
dolunayes Aishvet7 evde de artik tansiyon aleti bulundur canim bende uğraşıyorum ara ara Olcum yaparsin en azindan basin agridiginda tansiyon mi diye
Busece06 Eczanelerde migren taşı var canım benim 9 ay boyunca hayatımı kurtardı resmen ama başın tatlı tatlı ağrımaya başlayınca sür hemen ağrıyan ywre bekletme anında sür hemen kesiyo
dolunayes Aishvet7 dusuk ondan hamilelerde dusuk cikar zaten Demekki hamilelik bas agrisi gerilim tipi buz koy canim agriyan yere dinlen ayaklarini yuksege uzatip
damlaguneyerii Ben de aynı sorundan muzdarip durumdayım nörolojiye bile gittim bol su dinlenmek cözüm. Bir de gratiste life in markasının nane yağı var onunla altına kulağıma masaj yapıyorum geciyo. Migren hastasıyım bide 👍
Aishvet7 damlaguneyerii bende şimdi migren taşı aldım canım eczaneden biraz daha iyiyim çok kotuydum valla