Aleyna2045 Kızlar haftalık bebeğim 100 - 150 grm aralığında alıyor erken doğum riskim var haftada nasıl daha fazla kilo aldırabilirim
1melekannesi3858 Aleyna2045 asko haftada 100 150 gram alıyorsa daha ne istiyorsun benimkinde gelisim geriligi olusmus 2 hafta bebeğim normalde iyi kilo alıyordu 2 haftada 300 gram almış 2 haftada misa gayet iyi kilo alimi benimde erken doğum riski var
Tugcekmldr Aleyna2045 ya benim bebegime gelismiyor felan dediler ben cok kotu oldum bi baktim son haftalarda hizli kilo aldi bence kafana takma bebek son haftalarda aliyor ne aliyosa
Dilekkdgn Aleyna2045 Benim bebeğim güzel kiloda doğdu.Ispanak,kaşar peynir,tahin pekmez,kabak çekirdeği,yumurta,ceviz ve kırmızı et çok tükettim arada da laktozsuz süt ve tabiki muz 🌺
Aleyna2045 1melekannesi3858 işte bende bundan korkuyorum ilerleyen zamanlarda böyle birşey olursa diye birde erken olcak büyük ihtimalle 35-36. Hafta gibi ondan kilo almasını istiyorum inşallah küveze girmez
Aleyna2045 Tugcekmldr işte canım benim tam belli değil 35-36. haftada doğum olabilir onun için son haftaya kalmazsa şimdiden alsın kilo inşallah
_Anonimdenim Aleyna2045 valla oglum 41 hafta da 3 Kg dogdu 1 ayı geçgin gerilemesi vardı onemlı olan saglık gayet sağlıklı çok şükür doktorum da onemlı olan saglık dedi ☺️
1melekannesi3858 Aleyna2045 inşallah Rabbım bize bağışlasın evlatlarımızı sağ salim Rabbım korktuğumuza ugratmasin bu kuvez sürecinden bende çok korkuyorum
1melekannesi3858 Aleyna2045 bide benim suyunda da azalma var doktor bebege yetecek kadar dedi ama azalma olmaz ise dedi