Anneoluyorumm00 Glsh97 MaşALLAH kuzum 15 yaşında mi sevgili oldunuz çok uzun süreliyemiş MaşALLAH 😊 sağlıkla al kucağına bebeğin canım
Glsh97 Anneoluyorumm00 evet ben 15 eşim 18 yasindaydi ☺️ amin inşallah hepimiz inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza
01180322 tulay-01 ah olsun hayirlisi olsun yeterki. Bnmkide heo erkek olucak diyordu babasinin ismini verecekti vefat etmis. Ama kizimiz geliyo 🌸 bi Ära annenim ismi diyoda Ben istemiyorum guzel degil cnku
tulay-01 01180322 saglıklı olsunlar da cnm kız erkek farketmıyır valla 2 li testın sonucunu beklıyrum korkuyrum stres yapıyrum ense kalınlıgı 0.9 cıktı nazal kemikte var bunlar ıyı cıktı kanı beklıyruz ınsallah ondanda guzel haberler alurız
01180322 tulay-01 bnde onu bekliyorum , nerdeyse her gun esime soruyorum. Esim, Benim icim rahat diyo. Haftaya pazartesi bizim sonuclar gelir. Insallah temizdir sizinde bizimde. Hicbir Anne Baba cocuguyla sinanmasin🤲yatip kalkip ettigim dua bu
tulay-01 01180322 ay bende o gun oğrenucem cnm ya korkuyrum valla ılk basta ıcım rahattı ense ve nazal guzel cıktu dedu doktır ama kanda degısık cıkablrmıs dedıker buna uzuldum bıraz ınsallah temız sonuc alırız cnm mutkaja yazalım ama bırbırmıze
01180322 tulay-01 canm Ense kalinligi guzel cikmis doktorlar bize herseyi soylemek zorunda. Bnm doktorum Test temiz gelse Bile bu kesin sonucu demek degil dedi. Benimde hep aklimda . En iyisi guzel dusunmek. Daha bir hafta var aksini dusunup kndimizide bebisleride Stresse sokmayalim. Insallah hersey guzel olucak🤲
tulay-01 01180322 dogru dıyorusn cnm ya haftaya ıkımızde guzel haberler veririz ınsallah bırbırmıze sabırla bekliyorz artık bırde seninde önumızdekı hafta dogum gunun en guzel haber en guzel hediyen benımde evlılık yoldonumım bana da en guzel heduye en guzel haber olacak🙏😃🌹
01180322 tulay-01 ahah gercekten oyle hyatimiza Gelen en iyikikerden❤️. Guzel haberlerini bekliyorum insallah. Bnde alrsam umarm kizimdan guzel bi haber yazarim. Zaten Miniklerin arasi cok yokmus🤗 🤲