meltemmmxx 12 haftalıkken doktorum %80 erkek demişti ……… 17 haftalikken gittik gecen gun ve bir şoku yaşadik evet bebeğimiz %100 kız dedi 🥰🥰🥰🥰🥰🥰kesin olmadan alisveris yapmayin Allahtan ebebek degistirdi yani aldiklarimi 😂😂😂🙏🙏
Brn_cnn meltemmmxx 12hafta çok erken ondan değişmiştir şok olunacak bir durum yok. Anca doktor kemik yapisina göre Tahmin edilebilir o haftalarda, en net 16haftadan sonra belli olur hatta 22de detaylıda görmek daha garanti
myangelson meltemmmxx 12 hafta zaten tahmin haftası genelde 16dan sonra kesinleşiyor alışveriş için biraz erken davranmissiniz. bende 12de erkeğe benziyor dedi 16 da kesin erkek dedi detaylida da değişmedi yine. En kesin sonuç için detayliya kadar beklenmesi taraftarıyım
e_blue_sky_a G12s_18 bana perinatoloji 2li teste gel 11de 12de dedi. Detaylı bakacağız ultrasonda dedi. Hayriyetten özelde detaylıya gireyim mi acaba 12de mi detaylı ultrason yapılıyor
Mrym10 Benimde 12 haftalık kız dediler bir hafta sonrada erkek 🫣herşey nasip tabi Rabbim gönlümüzdekini versin🤲🏻🫶🏻
Mzzz Haftada zaten tahmin söyleniyor ve yanılma çok oluyor o yüzden bir şeyler almak için çok çok erken davranmissiniz en azından detaylıyı bekleyip alsanız iyi olur ama muhtemelen kızdır 🙏😇
Ozgeon Mzzz benimde 12 haftada ve 14haftamda kız dediler ve bacak arasını açmıştı o şekilde kız dediler ama geçen 17.haftamda gittim erkek dedi doktor şok olduk ama ben detaylıya kadar beklıcem benim şaşırdığım konuda nasıl iki doktor kız diyip başka doktor erkek diyor
Mzzz Ozgeon benim arkadaşıma 20. Haftasına kadar kız dediler olabiliyor demekki böyle yanilmalar 😇🙏sanırım detaylıyı beklemek en doğrusu 🙏😇
_Kubraaa_ Çok erken söylemiş, ben inanmazdım. 17.haftalıkkken söyledi, ona bile tereddüt yaşadım. Bekledim. Değişmedi ama beklemek gerekli
elifyrt1923 benim 16-18-20. haftalarda 3 farklı doktorda kız dedi umarım değişmez sonuncusu detaylı ultrasondaydi 🙈