Elifelibass 37+4 bugün regl ağrısı gibi ağrım var bacaklarıma dizlerime doğru inen bir ağrı sizce bu doğum belirtisi veya kasılması olabilir mi ilk gebeliğim 28 temmuz da sezeryan günüm var normalde karnımda hafif sertlik oluşuyor sonra geçiyor
Miamor0121 Elifelibass sancılar için süre tut sıklaşıp artıyorsa olabilir yani sanci dakikan kisaliyosa ve artiyosa yuksek ihtimal
Kkubra91aktas Elifelibass bende doktora muayene gittim kızımızın keyfi gayet yerin de gelesi yok annesi dedi ama gittiğimin gecesi hafif kasılmalarım oldu sabaha suyum geldi doğuma aldılar hemen doktorunu ara bence ben öyle yapmıştım gece aradım normal dedi enteresan şekilde ama doğuma gittim.panik yapma evham yapma kendini sakin tut güzel takip et cnm
bendeanneoldum_ Kkubra91aktas ben 35+4 haftalığm karnım böyle öne doğru gidiyo yanlarda bişey yok tam öne doğru kanala indiğini nasıl anlarım sancı fln yok bende şuan yani iyiyim de ama nasıl anlrm bunu
Elifelibass Forever Süreleri say derken nasıl yani ağrının hafiflemesini mi bekliyoruz nasıl oluyor tecrübesizim ilk gebeliğim🥺❤️
Miamor0121 Elifelibass ya mesala dakika tut kac dakika bir sanci oluyor ornek veriyorum saydin 5 dakika oldu devam et yine 5 yada fazlasimi oluyor yoksa dakika gectikce asagimi dusuyor 4 3 2 falan bu sekilde az cok anlarsin
Forever Elifelibass sancı aralıklarını sayman gerekiyor sancın geldiğinde ne kadar sürüyor ve geçtikten sonra ne kadar sonra tekrar oluyor
Elifelibass Forever Sabah duş aldım biraz rahatladım sabah ki gibi ağrım yok ama doktorum az önce karnın top gibi mi diye sordu evet dedim hafif ağrım var ve top gibi sertleşiyor geçiyor