bastet Helloooo, Nasılsınız arkadaşlarr?? Var mı benim gibi 3. Trimester a yeni giriş yapanlarr?? Ya da çoktan girenler yaşadıkları değişiklikleri anlatsın hazırlıklı olalım😂
Ozge111 bastet 29 haftalık olduk bugün bebeğim aşırı toplanıyor ve karnım taş gibi oluyor uykudan uyandıracak kadar
Hmyraltnts bastet 29+4 deyim ve felfenayım sıcaktan mahvoluyorum gram uyku uyumadım miğdem bulanıyor başım dönüyor sıcaktan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
bastet Ozge111 Öyle toplanması kasılma sayılıyor sanırım, çok anlamıyorum yanlış yönlendirmek istemem ama karnınız çok sertleşirse kontrole gidin isterseniz, sağlıkla gelsin bebeğiniz☺️🙏
merveliyyy bastet yaa gerçekten mi biz 28 haftalığız dün doktora falan gittim sıcak yorucu şeker yüklemesi kan uyuşmazlığı iğnesi aynı anda oldu çok yoruldum derken gelirken küçük bir kaza yaptık bizde bişe yok şükür geldim yattım bebek sağ tarafa toplandı yanı karnımın sağ tarafı şiş yukarda gibiydi ilk defa yaşadım yorgunluktandor diye düşündüm ama geçti
bastet merveliyyy geçtiyse sıkıntı yok yorgunluktan bana da oluyor☺️ bazen bebek cok toplanıp karnı sertlestiriyor ve gecmiyor, o iyi degil diye biliyorum, kimseyi endiselendirmek istemem biz kontrole gidip önlemimizi alalım takdir Allah’tan🫶
bastet Hmyraltnts Tüm hamilelerin ortak kaderi🥲 Klima ya da vantilatör karşısından öteye gidilmiyor, assslaaaa dışarı çıkılmıyor ben de çıkınca fenalaşıyorum🥲🥲
bastet Youngmotherr yaaa sizin bitmiş nerdeyse, Allah sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin🙏