defnezumram Tubagns1508 silikon kapak kendi sütünü sür işe yaramazsa sarı kantaron yağı sürebilirsin hatta silikon kapağa bile gerek yok streç filmle kapatabilirsin ucunu
KzeynepCT Tubagns1508 buzdolabı poşetlerini kare şekilde kesip göğüs ucuna kapatabilirsin nemli tutacağı için işe yarayabilir
Daisy0000 Tubagns1508 Doğum yapalı 1 ay oldu.Resmen ağlayarak emziriyorum,özellikle sol göğsüm paramparça..Lansinoh,gümüş kapak,tahin yağı denedim sonuç alamadım ..
Semtin Bende doğum yapalı 2 gün oluyor sütüm yok ama gelsin diye veriyorum dediğin gibi yara oldu lansinih almıştım ama faydası olmadı doktorum bi merhem yazdı o iyi geliyor bide emzirme öncesi ılık suyla yıkamak
rosemomm Eses01 Semtin Daisy0000 Tubagns1508 kızlar tahinin üstünde yağı toplanıyor ya en çabuk geçiren o dedi herkes ben krem almadım valizime de o yağsan ve gümüş kapaktan koydum sadece
Eses01 Meme ucu yarasına en iyi gelen çözümlerden biri de anne sütü kızlar göğsünüzün ucuna sürün sütünüzden göreceksiniz nasıl iyileştiğini
kbra19 Tubagns1508 garmaston pomat diye bir krem var kesinlikle tavsiye ediyorum tahin yağı falan işe yaramamıştı bende Göğüslerim kanayarak emzirmiştim birtek bu krem geçirdi kime tavsiye ettiysemde memnun kaldı. İlk kızımda kullandım 6-7 yıl önce kremin adını hala unutmam 😊