Ozgeccc- 23 haftalık hamileyim kızlar arada adet sancısı gibi kısa süreli bel ağrısı oluyo çoğu zaman dinlenince geçiyor sizlerden de yaşayan var mı acaba ?
Mervebakan Ozgeccc- ben hamıle kaldıgımdan beri çekiyorum cok zor ama 10-15 snıye suruyor geçiyır rahım buyudugu için oluyormuş
buusur Ozgeccc- eğer yorulursam uzun süre ayakta kalırsam temizlik yaparsam bende yaşıyorum Allahtan dinlenince geçiyor 23+2 ağırlık bele baskı yapıyor
Ozgeccc- Mervebakan bende ilk zamanlarda çok oluyodu bir süre hiç olmadı şimdi rahim büyüdüğü için oluyor galiba dediğiniz gibi
Ozgeccc- buusur aynen çok şükür dinlenince geçen azalan bir ağrı dediğiniz gibi ağırlık bele baskı yapıyor
buusur Ozgeccc- bir ara sağ bacak siyatik ağrısı çekmiştim o çok kötüydü geçmiyordu topallayarak yürüyordum çok şükür o geçti çatı kemiğim ve belim ağrıyor sadece şimdilik 🤗
Ozgeccc- buusur çok güzel çok zor çok keyifli çok kaygılı bir yolculukmuş hamilelik hayırla sağlıkla kolaylıkla vaktinde saatinde güzel günlerde kucağımıza alırız inşallaaaah evlatlarımızı🤲
aslanprenses_ Haftamdayım. Yorulunca bende de öyle oluyor dinlenmem gerekiyor. İş yapınca filan daha çok ağrıyor. Uzanmalısın o zaman dinlenmelisin.