Mart ayında grip gibi bişey oldu kızım önce burun dışarı akıyodu bi gece ateşlendi sadece ve bi daha da ateşlenmedi, sonra burun akıntısı geniz akıntısına döndü tam geçti derken kulağım ağrıyo dedi bi gece damla döktüm geçti bi daha da demedi
hep doğal yollarla biz hastalık geçiriyoruz evde ilaç yok kullanmıyoruz bu seferr ki geçmeyince tabiki doktora gittik gece horlaması vardı burnu tıkalı vs
geniz eti dedi kulakları kapalı gliserin damla verdi
antibiyotik verdi mecbur kullandım ama hiçbir işe yaramadı
deniz suyu aldım kullandım burnuna kulaklarına ayrı damlalar verdi kullandım ama işe yaramadı zarı göremiyorum dedi
ilaçlar boşuna girdi vücuduna yani
başka kbb doktoruna gittik kulak için başka damla verdi ve açıldı kulakları ama sıvı var kızım az duymaya başlamıştı zaten sıvıymış
doğal öksürük şurubu kullandım öksürüğüne
burnunu sürekli açık tuttum öksürük balgamlı hatta ciğeri indi diye bi daha antibiyotik verildi ama bırakınca yine aynı etki
ben kendim tereyağlı pekmez yapıp verdim balgamı öyle kusuyordu yani çıkarıyordu
en son gittiğimiz kbb doktor kontrolünden sonra deniz iyi geliyor mutlaka denize girsin denize ne zaman girerse bana öyle kontrole gelin dedi
onu da yaptık
kızım cuma gününe kadar artık ağzı kapalı nefes alıp uyuyoken birden burnu tıkandı ve ağzını da gece açmadığı için şuan deli gibi zorlanıyor nefes alırken
çıldırıcam gerçekten uyuyamıyorum bi çocuğa bakamadım diye
geniz eti varken neler yenmez neler tetikler araştırmaktan uykusuzum zaten
hepsine de dikkat ettim ama neden tekrarladı şuan oturdum ağlicam sinirden
horlama sebebi geniz eti dendi ama büyüklük kimse alınması gerek demedi
aldırma taraftarı değilim en başında ama hiçbir tedaviye cevap vermezse tabiki son çare aldırmak ama şuan doktorun önem verdiği kulak sıvısı, işitme kaybına kadar gidebilir onu halledelim dedi.
bazen geniz etinin alerjiyle bağlantısı oluyomuş parfüm dahi sıkmamaya özen gösterdim yada ortamdan uzaklaştırdım sigara kokusu vs
ne yapıcam ben şuan nefes alırken zorlanıyor ve ben uyuyamıyorum yastığını da yükselttim 🥺😞